Boekenplank:
Kies

Boeken van Rebecca James


Overzicht

  • Schitterend kwaad - Beautiful malice
  • Zoete wraak - Sweet damage

gedetailleerd overzicht

OverzichtSchitterend kwaad
Het kwaad keert altijd terug... Iedereen kent de naam Rachel Boydell, van het meisje dat in Melbourne is vermoord. Haar zuster Katherine was er getuige van en voelt zich sindsdien schuldig dat ze niet heeft ingegrepen. Ze gaat naar een tante in Sydney en leeft verder onder een nieuwe naam. Tot Katherines verbazing wil het populairste meisje van haar nieuwe school, Alice, haar beste vriendin worden. Maar Alice heeft een schaduwzijde, en naarmate zij zich verder in het leven van Katherine dringt, komt deze zijde meer naar voren en blijkt dat ze met haar vriendschap duistere bedoelingen heeft.
Schrijver: Rebecca James
Oorspronkelijke titel: Beautiful malice
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-458-0202-2
Uitgever: Mouria
Zoete wraak
In mijn dromen is het alsof het huis duistere bedoelingen heeft.
In het echte leven waren het de bewoners die de schade aanrichtten...

Tim Ellison is blij met zijn nieuwe kamer, die hij tegen een zeer lage prijs huurt in een luxe villa. Er is echter één voorwaarde: hij moet boodschappen doen voor de beeldschone, teruggetrokken eigenaresse Anna London. Anna laat niets los over zichzelf, maar het is duidelijk dat iets haar achtervolgt...

Wanneer er in het huis angstaanjagende dingen gebeuren, vraagt Tim zich af of hij hier wel had moeten komen wonen. Maar hij is gevallen voor Anna, en wanneer haar afschuwelijke verleden naar boven komt, zit Tim gevangen.

Schrijver: Rebecca James
Oorspronkelijke titel: Sweet damage
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021806396
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Gerelateerde schrijvers