Boekenplank:
Kies

Boeken van Darby Kane

Meer over Darby Kane

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): HelenKay Dimon

Geboren: 1967

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Darby Kane


Overzicht

  • De laatste uitnodiging - The last invitation
  • De perfecte echtgenote - Pretty little wife
  • Eerlijk duurt het langst - The replacement wife

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe laatste uitnodiging

Toegelaten worden is moeilijk. Eruit stappen is onmogelijk...

Gabby Fielding krijgt de schrik van haar leven als ze haar ex-man dood in zijn huis aantreft. De politie concludeert dat hij door zelfmoord om het leven is gekomen, maar Gabby denkt dat er meer achter zit. Dan wordt ze benaderd door een man die beweert dat haar ex het zoveelste slachtoffer is van een geheim genootschap dat de afgelopen jaren meerdere succesvolle en prominente mannen heeft vermoord. Een idioot verhaal natuurlijk. Of zou er toch iets in zitten?

Jessa Hall is een succesvolle advocate. Het lijkt haar voor de wind te gaan, zeker als haar informele mentor, de alom gerespecteerde rechter Loretta Swain, haar uitnodigt om lid te worden van een exclusief, geheim genootschap. Maar moet ze daar wel zo blij mee zijn?

Gabby en Jessa kennen elkaar uit hun studietijd en zijn niet bepaald goed bevriend. Maar als hun paden elkaar weer kruisen blijkt al snel dat ze allebei in de problemen zitten - en dat ze zullen moeten samenwerken als ze hier levend uit willen komen.

Schrijver: Darby Kane
Oorspronkelijke titel: The last invitation
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021477909
Uitgever: Volt
De perfecte echtgenote

Hun leven lijkt perfect. Zij lijkt perfect. Maar schijn bedriegt...

Lila Ridgefield woont in een idyllisch stadje met haar man, Aaron, die lesgeeft op de plaatselijke school. Ze lijken een perfect leven te hebben. Als Aaron niet komt opdagen op zijn werk en zijn auto ook nergens wordt aangetroffen maakt Lila zich enorme zorgen. Want hoe kan Aaron vermist zijn als zij zijn lijk een paar uur geleden in zijn auto op de parkeerplaats van de school heeft achtergelaten?

Terwijl Lila worstelt met de angst dat Aaron het op de een of andere manier heeft overleefd en nu ergens op wraak zint, speelt ze de bezorgde echtgenote en probeert ze de politie om de tuin te leiden. Maar Ginny Davis, de ambitieuze detective die de zaak onderzoekt, vertrouwt Lila's koele houding niet helemaal en zet alles op alles om de waarheid boven tafel te krijgen.

Schrijver: Darby Kane
Oorspronkelijke titel: Pretty little wife
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021436548
Uitgever: Volt
Eerlijk duurt het langst

Elisa Wright leidt een fijn en comfortabel leven in een mooie, rustige stad. Althans, dat was zo, maar nu heeft ze iets ontdekt waardoor ze ervan overtuigd is dat haar zwager Josh een moordenaar is. Zijn verloofde is enkele maanden terug van de ene op de andere dag verdwenen, en hoewel hij beweert dat ze hem verlaten heeft, vermoedt Elisa nu dat er meer aan de hand is. Zeker aangezien de vrouw met wie hij daarvoor getrouwd was om het leven is gekomen door een ongeluk - of iets wat een ongeluk leek.

En nu blijkt hij alweer een nieuwe vriendin te hebben. Elisa vreest voor de veiligheid van deze nieuwe vrouw en is vastberaden om erachter te komen wat er is gebeurd met haar vriendin, de vermiste verloofde van Josh. Maar dat betekent dat ze haar eigen familie moet onderzoeken, en daar is uiteraard niet iedereen blij mee.

Schrijver: Darby Kane
Oorspronkelijke titel: The replacement wife
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021460246
Uitgever: Volt