Boekenplank:
Kies

Boeken van Mona Kasten

Mona Kasten studeerde bibliotheek- en informatiebeheer voor ze zich toelegde op schrijven. Ze woont met haar familie, katten en een eindeloze hoeveelheid boeken in Hamburg, houdt van cafeïne in elke vorm, lange boswandelingen en dagen dat ze ongestoord kan schrijven.

Meer over Mona Kasten

Genre: Roman

Geboren: 1992

Geboorteland: Duitsland

Website: Mona Kasten


Again

  1. Begin again - Begin again
  2. Trust again - Trust again
  3. Feel again - Feel again
  4. Hope again - Hope again
  5. Dream again - Dream again

Maxton Hall

  1. Maxton Hall College - Save me
  2. De geheimen van Maxton Hall College - Save you
  3. De terugkeer naar Maxton Hall College - Save us

gedetailleerd overzicht

AgainBegin again

Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal.

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.

Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe - en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Begin again
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022590195
Ebook: 9789402313994
Uitgever: Boekerij
Trust again

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings gebeuren alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar leven nergens ruimte voor. En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn.

Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Trust again
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022587249
Ebook: 9789402314007
Uitgever: Boekerij
Feel again

Hij zou niet meer dan een projectje zijn, maar haar hart heeft andere plannen.

Sawyer Dixon is jong, stoer - en een buitenstaander. Sinds de dood van haar ouders heeft ze voor niemand meer haar hart opengesteld. Dat verandert als ze Isaac Grant ontmoet. Met zijn nerdbril en vreemde kleding is hij eigenlijk precies het tegenovergestelde van het type waar Sawyer voor valt.

Wanneer Isaac, die klaar is met het singlebestaan, haar om hulp vraagt, sluiten de twee een deal: Sawyer verandert Isaac in een bad boy en mag zijn ontwikkeling vastleggen als fotoproject voor haar studie. Maar Sawyer had niet verwacht dat Isaac en zij zulke intense gevoelens voor elkaar zouden krijgen.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Feel again
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022587256
Ebook: 9789402314311
Uitgever: Boekerij
Hope again

Everly Penn was nooit van plan verliefd te worden, en al helemaal niet op haar docent. Maar Nolan Gates is charmant, intelligent en sexy, en de enige die Everly de duistere gedachten kan laten vergeten die haar sinds haar kindertijd wakker houden. Hoe beter ze hem leert kennen, hoe sterker hun band wordt.

Uiteindelijk wil ze niets liever dan zichzelf helemaal openstellen voor hem. Maar wat ze niet weet is dat achter Nolans levenslustige karakter een geheim schuilgaat dat hun liefde voorgoed zou kunnen vernietigen, voordat die zelfs maar is begonnen.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Hope again
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022592571
Ebook: 9789402316797
Uitgever: Boekerij
Dream again

Jude Livingston keert verslagen terug naar huis: haar droom om actrice te worden is in duigen gevallen. Ten einde raad trekt ze in bij haar broer in Woodshill en loopt ze uitgerekend haar ex tegen het lijf.

Jude en Blake waren ooit een stel, tot zij besloot om haar dromen na te jagen in Los Angeles en hem achterliet - een keuze die hij haar nooit heeft vergeven. Hun aantrekkingskracht blijkt nog net zo sterk als vroeger, maar zijn ze er klaar voor om hun harten weer op het spel te zetten?

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Dream again
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022593240
Ebook: 9789402316872
Uitgever: Boekerij

Maxton HallMaxton Hall College

Geld, glamour, luxe, macht. En een geheim dat alles kapot kan maken...

Geld, glamour, luxe en macht - de vier kwaliteiten die de dienst uitmaken op Maxton Hall College en vier kwaliteiten die Ruby Bell niet bezit. Maxton Hall is een van de duurste, meest gerenommeerde privéscholen van Engeland en Ruby weet donders goed dat ze niet thuishoort tussen haar elitaire medestudenten. De klassieke Maxton Hall-student is een nazaat van een eeuwenoud adellijk geslacht, van invloedrijke politici of van grootheden uit de zakenwereld, geen doodgewoon meisje met een studiebeurs. Daarom wil Ruby maar één ding: zo snel mogelijk afstuderen en in de tussentijd zo min mogelijk opvallen.

Ruby brengt vrijwel al haar tijd door in de eeuwenoude bibliotheek, met haar neus diep in de stoffige, in leer gebonden boeken. Op veilige afstand van iedereen en bovenal van de schatrijke James Beaufort, de onofficiële leider van het college. Maar dan ontdekt Ruby iets wat niemand anders weet - een geheim dat desastreus zou kunnen zijn voor de reputatie van de familie Beaufort. Voor ze het weet bevindt ze zich precies daar waar ze nooit wilde zijn: diep in het verraderlijke web van Maxton Hall. Komt ze hier weer ongeschonden uit?

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Save me
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022597484
Ebook: 9789402319033
Uitgever: Boekerij
De geheimen van Maxton Hall College

Ze leven in andere werelden. Maar wat als ze toch voor elkaar zijn voorbestemd?

Geld, glamour, luxe en macht: de vier zaken die de dienst uitmaken op Maxton Hall College en vier kwaliteiten die Ruby Bell niet bezit. Maxton Hall is een van de duurste, meest gerenommeerde privéscholen van Engeland en de klassieke Maxton Hall-student is een nazaat van een eeuwenoud adellijk geslacht, van invloedrijke politici of van grootheden uit de zakenwereld, geen doodgewoon meisje met een studiebeurs. Daarom wil Ruby het liefst zo snel mogelijk afstuderen en in de tussentijd zo min mogelijk opvallen.

Ruby had nooit verwacht dat ze verliefd zou worden op James Beaufort, de schatrijke, ogenschijnlijk onbereikbare erfgenaam van het Beaufort herenmode-imperium. Maar onder zijn arrogantie bleek een heel andere James te zitten: een gevoelige jongen vol dromen, die perfect bij Ruby leek te passen... tot hij haar voor de ogen van iedereen liet vallen.

Ruby is er kapot van. Nog nooit heeft ze zulke intense gevoelens voor iemand gehad en nog nooit is ze zo diep gekwetst. Ze wil haar oude leven terug, toen ze nog niemand kende op Maxton Hall en geen deel uitmaakte van de elitaire en verdorven wereld van haar klasgenoten. Maar ze kan James niet vergeten. Ze leven in compleet andere werelden, maar wat als ze toch voor elkaar zijn voorbestemd?

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Save you
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022598054
Ebook: 9789402319026
Uitgever: Boekerij
De terugkeer naar Maxton Hall College

Is er nog een kans op een lang en gelukkig eind? Of worden Ruby en James elkaars ondergang?

Ruby is in shock: ze is geschorst van Maxton Hall College. En alles wijst erop dat niemand minder dan James hier verantwoordelijk voor is. Ruby kan het niet geloven, niet na alles wat ze samen hebben meegemaakt. Ze dacht dat ze eindelijk de échte James had leren kennen: de man met toekomstdromen, die haar aan het lachen maakt en die haar hart sneller laat kloppen met een enkele blik. Alles wat ze dacht te weten blijkt een leugen.

Terwijl Ruby worstelt om ondanks alles haar diploma te halen, dreigt James opnieuw te bezwijken onder de verplichtingen van zijn veeleisende familie. Is er nog een kans op een lang en gelukkig leven samen? Of worden ze elkaars ondergang?

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Save us
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022598078
Ebook: 9789402319132
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers