Boekenplank:
Kies

Boeken van Mona Kasten

Meer over Mona Kasten

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1992

Duitsland

Website: https://www.monakasten.de/

Again

  1. Begin again - Begin again
  2. Trust again - Trust again

Gedetaileerd overzicht

Again

Begin again

Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal.

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.

Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe - en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Begin again
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022590195
Ebook: 9789402313994
Uitgever: Boekerij
Trust again

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings gebeuren alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar leven nergens ruimte voor. En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn.

Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Trust again
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022587249
Ebook: 9789402314007
Uitgever: Boekerij
Gerelateerde schrijvers