Boekenplank:
Kies

Boeken van Mona Kasten

Meer over Mona Kasten

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1992

Duitsland

Website: https://www.monakasten.de/


Again

  1. Begin again - Begin again
  2. Trust again - Trust again
  3. Feel again - Feel again
  4. Hope again - Hope again
  5. Dream again - Dream again

gedetailleerd overzicht

AgainBegin again

Hij bepaalt de regels. Zij breekt ze allemaal.

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.

Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe - en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Begin again
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022590195
Ebook: 9789402313994
Uitgever: Boekerij
Trust again

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings gebeuren alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar leven nergens ruimte voor. En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn.

Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Trust again
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022587249
Ebook: 9789402314007
Uitgever: Boekerij
Feel again

Hij zou niet meer dan een projectje zijn, maar haar hart heeft andere plannen.

Sawyer Dixon is jong, stoer - en een buitenstaander. Sinds de dood van haar ouders heeft ze voor niemand meer haar hart opengesteld. Dat verandert als ze Isaac Grant ontmoet. Met zijn nerdbril en vreemde kleding is hij eigenlijk precies het tegenovergestelde van het type waar Sawyer voor valt.

Wanneer Isaac, die klaar is met het singlebestaan, haar om hulp vraagt, sluiten de twee een deal: Sawyer verandert Isaac in een bad boy en mag zijn ontwikkeling vastleggen als fotoproject voor haar studie. Maar Sawyer had niet verwacht dat Isaac en zij zulke intense gevoelens voor elkaar zouden krijgen.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Feel again
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022587256
Ebook: 9789402314311
Uitgever: Boekerij
Hope again

Everly Penn was nooit van plan verliefd te worden, en al helemaal niet op haar docent. Maar Nolan Gates is charmant, intelligent en sexy, en de enige die Everly de duistere gedachten kan laten vergeten die haar sinds haar kindertijd wakker houden. Hoe beter ze hem leert kennen, hoe sterker hun band wordt.

Uiteindelijk wil ze niets liever dan zichzelf helemaal openstellen voor hem. Maar wat ze niet weet is dat achter Nolans levenslustige karakter een geheim schuilgaat dat hun liefde voorgoed zou kunnen vernietigen, voordat die zelfs maar is begonnen.

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Hope again
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022592571
Ebook: 9789402316797
Uitgever: Boekerij
Dream again

Jude Livingston keert verslagen terug naar huis: haar droom om actrice te worden is in duigen gevallen. Ten einde raad trekt ze in bij haar broer in Woodshill en loopt ze uitgerekend haar ex tegen het lijf.

Jude en Blake waren ooit een stel, tot zij besloot om haar dromen na te jagen in Los Angeles en hem achterliet - een keuze die hij haar nooit heeft vergeven. Hun aantrekkingskracht blijkt nog net zo sterk als vroeger, maar zijn ze er klaar voor om hun harten weer op het spel te zetten?

Schrijver: Mona Kasten
Oorspronkelijke titel: Dream again
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022593240
Ebook: 9789402316872
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers