Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Sprinz

Sarah Sprinz werkt naast haar studie medicijnen als auteur en freelance journalist.

Meer over Sarah Sprinz

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Sarah Heine, Cara Mattea

Geboren: 1996

Geboorteland: Duitsland

Website: Sarah Sprinz


Dunbridge Academy

  1. Middernachtsfeest - Anywhere
  2. Midzomerspel - Anyone
  3. Midwintergloed - Anytime

gedetailleerd overzicht

Dunbridge AcademyMiddernachtsfeest

Een exclusieve kostschool in de Hooglanden van Schotland. Welke geheimen bewaren deze eeuwenoude muren?

Emma kon haar geluk niet op toen ze werd aangenomen op Dunbridge Academy, een exclusieve kostschool vlak bij de Schotse hoofdstad Edinburgh. Tussen deze eeuwenoude muren hebben haar ouders elkaar ooit ontmoet, en nu hoopt Emma er antwoord te vinden op de vraag waarom haar vader jaren geleden spoorloos uit haar leven is verdwenen.

Daarbij kan ze geen afleiding gebruiken, maar het verraderlijke Dunbridge blijkt twee gezichten te hebben. Overdag zitten alle studenten diep over hun in leer gebonden boeken gebogen, maar tijdens de geheime middernachtsfeesten en nachtelijke uitstapjes door de oude gangen komt een andere kant van de academie naar boven. Een kant waar intrige en macht de boventoon voeren, en waar klassenoudste Henry de scepter zwaait. Kan Emma het hoofd koel houden in deze slangenkuil?

Schrijver: Sarah Sprinz
Oorspronkelijke titel: Anywhere
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789022598351
Ebook: 9789402320589
Uitgever: Boekerij
Midzomerspel

Welkom terug op Dunbridge Academy, waar het pad van ware liefde nooit een gemakkelijke is...

Victoria Belhaven-Wynford en Charles Sinclair zijn al zolang ze zich kunnen herinneren beste vrienden. Ze kunnen altijd met al hun angsten en onzekerheden bij elkaar terecht. Toch is er één ding dat Tori niet met Sinclair kan delen, en dat zijn de verwarrende gevoelens die ze heeft als ze naar hem kijkt. Hoewel ze Valentine altijd al leuk vond, en ze nu ook met hem aan het daten is, weet ze diep in haar hart dat er tussen hen geen sprake is van echte liefde. Daarbij kunnen Valentine en Sinclair elkaar niet uitstaan en verliezen de beste vrienden elkaar steeds meer uit het oog.

Sinclair heeft alleen maar aandacht voor Eleanor. Met haar vertolkt hij de hoofdrol in Romeo en Julia, het theaterhoogtepunt van het jaar op ­Dunbridge Academy, en de liefde die Sinclair moet voelen als Romeo voor Eleanor als Julia, lijkt ook in het dagelijks leven werkelijkheid te worden. Tori, die zich door podiumangst heeft laten tegenhouden, besluit zich aan te melden voor de scriptgroep. Lukt het haar om vanaf de zijlijn toe te kijken en haar jaloezie te bedwingen of mengt ze zich in het drama?

Schrijver: Sarah Sprinz
Oorspronkelijke titel: Anyone
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789022598337
Ebook: 9789402320572
Uitgever: Boekerij
Midwintergloed

Dunbridge Academy verwelkomt een nieuwe student, maar hij draagt een geheim met zich mee en waar rook is...

Eén nacht is genoeg om het leven van Olive Henderson overhoop te gooien. Na een verwoestende brand in het Dunbridge-internaat dwingen haar ernstige verwondingen haar om het schooljaar over te doen - zonder haar vrienden, die wel samen aan het laatste jaar beginnen.

Ook nieuw in haar klas, en vastbesloten om alles aan Dunbridge Academy te haten: Colin Fantino. De New Yorker, die van school werd gestuurd wegens drankmisbruik en het organiseren van illegale feesten, wil overal zijn behalve in zijn Schotse ballingschap. Maar Olive prikt door zijn façade heen en voelt zich steeds meer tot hem aangetrokken. Totdat ze erachter komt waarom hij echt van school is gewisseld.

Schrijver: Sarah Sprinz
Oorspronkelijke titel: Anytime
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789402320596
Ebook: 9789022598344
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers