Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Heleen van der Kemp

Boeken van Heleen van der Kemp

Heleen van der Kemp is communicatieadviseur. Na een opleiding aan de schrijversvakschool publiceerde zij haar eerste boek Blond 15. Zij woont met haar gezin in Ouderkerk aan de Amstel.

Meer over Heleen van der Kemp

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1974

Website: Heleen van der Kemp


Overzicht

  • Voor de meisjes

Britt Franken

  1. Blond 15
  2. Afrekening
  3. Onschendbaar
  4. Bijwerking

gedetailleerd overzicht

OverzichtVoor de meisjes

Anna ontvlucht op jonge leeftijd haar rijke familie. Haar vader Manfred heeft het te druk met zijn eigen leven, stiefbroer Leonard reageert zijn frustraties af op zijn zusje, en haar jongste broer Jean kiest altijd de kant van zijn oudere broer.

Dertig jaar later lijken de verhoudingen iets verbeterd: Manfred doet moeite de familieband te herstellen met een maandelijks familiediner, en Anna past regelmatig op bij haar favoriete nichtjes, de dochters van Jean.

Dan wordt Leonard neergeschoten voor zijn huis. Het lijkt het werk van een huurmoordenaar, maar niets wijst erop dat Leonard criminele banden had. Politie-inspecteur Nina Hansen leidt het onderzoek en ontdekt dat elk familielid zijn eigen geheimen heeft. Of was het toch een vergismoord?

Schrijver: Heleen van der Kemp
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789403133409
Uitgever: Cargo

Britt FrankenBlond 15
Van: Scoobydoo
Aan: Noa_1993
Hey blonde schone! Huiswerk al af? Of moet je nog beginnen?? Veel plezier op de verjaardag strakkies he? Mooie foto van je trouwens. Sexy hoor ;-) Kussss Scoobie
PS Mag ik je wat vragen? Iets persoonlijks? 

Blond. Vijftien. Dood.

Rechercheur Britt Franken is geschokt door de aanblik van het jonge, levenloze meisje in het Vondelpark. Het slachtoffer is op brute wijze vermoord. Gescalpeerd. Britt is vastbesloten de moordenaar te vinden, maar haar onderzoek wordt bemoeilijkt door de media, die er vanaf het begin bovenop zit. Toch komt de echte tegenstand uit een onverwachte hoek...
Schrijver: Heleen van der Kemp
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-74274-40-1
Uitgever: Verbum
Afrekening
Rechercheur Britt Franken wordt geconfronteerd met een aantal moorden die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken lijken te hebben. Tot mysterieuze advertenties en onconventioneel recherchewerk een patroon onthullen dat zijn weerga niet kent... Britt, die haar man verloor aan zinloos geweld, wordt diep meegezogen in de duistere motieven rond de moorden.

Afrekening is een donker kat-en-muisspel waarin de hoofdrol wederom is weggelegd voor de doortastende rechercheur Britt Franken.
Schrijver: Heleen van der Kemp
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 978-94-61090-06-5
Uitgever: Verbum
Onschendbaar
Rechercheur Britt Franken herleeft nog elke nacht de overval waarbij haar man in het bijzijn van haar en hun dochtertje omkwam. Ten einde raad neemt ze contact op met een medium voor spirituele begeleiding.

Het medium lijkt niet alleen signalen van Britts overleden man op te vangen, maar raakt ook overstuur bij het `zien van details uit de zaak waar Britt aan werkt. Twee jonge jongens zijn ontvoerd, misbruikt en vermoord. Alles wijst erop dat de jongens slachtoffer zijn geworden van een pedofielennetwerk.

Dan verdwijnt er opnieuw een jongetje. De gevallen lijken met elkaar te maken te hebben, maar de manier waarop ze met elkaar verbonden zijn, stelt Britt voor raadsels. Zit dezelfde sadistische moordenaar achter deze verdwijning of is er iets anders aan de hand?
Schrijver: Heleen van der Kemp
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789023478492
Uitgever: Cargo
Bijwerking
Hoe goed ken jij je vrienden nu echt?

Midden in het toeristenseizoen wordt politierechercheur Britt Franken opgeroepen bij de dood van een mysterieuze jongen. Hij heeft partydrugs op zak van hetzelfde type als die waardoor meerdere toeristen in de stad onwel zijn geworden.

Een week later wordt haar team opgeschrikt door een tweede dode, een slachtoffer van een schijnbaar willekeurige kopschoppartij in de Jordaan. Het Amsterdamse uitgaansleven wordt steeds grimmiger. Ook Britts dochter Bo ondervindt dit aan den lijve. Plotseling komt de dreiging wel heel dichtbij.
Schrijver: Heleen van der Kemp
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789023495932
Uitgever: Cargo

Gerelateerde schrijvers