Boekenplank:
Kies

Boeken van Walter Lucius

Meer over Walter Lucius

Website: http://www.walterlucius.com

Hartland Trilogie
  1. De vlinder en de storm
  2. Schaduwvechters
  3. Na het vuur

Gedetaileerd overzicht

Hartland Trilogie

De vlinder en de storm
Achter een ordinaire hit-and-run op een Afghaans jongetje in het Amsterdamse Bos blijkt een wereld van kindersmokkel en machtsmisbruik schuil te gaan. Journalisten Farah Hafez en Paul Chapelle gaan op onderzoek uit en raken levensgevaarlijk verstrikt in een internationaal crimineel netwerk en een politiek spel op hoog niveau, dat ze van Amsterdam naar Moskou en Zuid-Afrika brengt.
Schrijver: Walter Lucius
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789021016948
Uitgever: Bruna
Schaduwvechters
Journaliste Farah Hafez wordt gezocht door internationale veiligheidsdiensten vanwege haar vermeende aandeel in een gijzelingsactie in Moskou. Ze vlucht naar Jakarta om haar onderzoek naar de criminele praktijken van een Russische oligarch door te zetten. Gesteund door haar collega en vertrouweling Paul Chapelle, legt zij op verrassende wijze het internationale netwerk van de Rus bloot.
Schrijver: Walter Lucius
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789024567904
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Na het vuur
Meer dan dertig jaar geleden ontvluchtte ze haar vaderland, nadat haar vader tijdens een coup werd vermoord. Nu keert onderzoeksjournalist Farah Hafez terug naar Afghanistan en begint ze een gevaarlijke zoektocht naar een crimineel netwerk waarin jongens worden verhandeld. En dan stuit ze op een geheim dat haar leven voorgoed zal veranderen...
Schrijver: Walter Lucius
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789024567928
Uitgever: Luitingh-Sijthoff