Boekenplank:
Kies

Boeken van Gillian King

Gillian King woont met haar gezin in Den Haag. Ze wordt vrolijk als de zon schijnt, is stiekem toch wel een klein beetje verslaafd aan Facebook (en niet alleen daaraan!) en zou best wat vaker willen uitslapen. Maar ja, als je naast je gezin en een drukke baan ook nog boeken wilt schrijven, zit dát er meestal niet in.

Meer over Gillian King

Genre: Roman

Geboren: 1978

Geboorteland: Nederland

Website: Gillian King


Overzicht

 • Alles of niets!
 • Als ik je weer zie
 • Belofte maakt schuld
 • Geloof me maar
 • Ik mis je
 • Ik vergeet je niet
 • Je moest eens weten
 • O, O, Olivia
 • Zestig dagen
 • Zwart Wit

E-books

 • Acht minuten
 • Lieve Jens
 • Ibiza madness
 • Mijn ex en ik

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlles of niets!
Leef mee met Nikki, die in de trein de aantrekkelijke Thijs ontmoet. Ze is op slag over haar ex heen. Enige probleempje: Thijs heeft een vriendin. Die óók al ervaring heeft met vreemdgaan.

Tja, de liefde is en blijft een slagveld... en Gillian King laat absoluut niet iedereen ongeschonden uit de strijd komen.
Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401900584
Ebook: 9789401900591
Uitgever: Z&K
Als ik je weer zie

Hun wegen scheidden met een reden. Nu komen ze elkaar toch weer tegen...

Lily wil best een tijdje op het dochtertje van haar beste vriendin Sara passen als die plotseling weg moet. Totdat ze ontdekt wie Sara daarvoor nog meer heeft ingeschakeld: Seb. Hij is vreselijk knap, grappig en stiekem erg sexy. O, en niet geheel onbelangrijk: Lily’s ex.

Seb is dus wel de laatste persoon met wie Lily een paar weken lang in hetzelfde huis wil wonen. Noodgedwongen brengen ze tijd met elkaar door, waardoor het verleden hen razendsnel inhaalt. Oud zeer komt naar boven, maar ook verborgen gevoelens en andere emoties waarvan Lily niet wist dat ze nog een rol speelden. Maar waar vonken overspringen, gaat ook per ongeluk weleens iets in de fik...

Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789402714586
Ebook: 9789402770964
Uitgever: HarperCollins
Belofte maakt schuld

Sommige beloftes vergeet je liever...

Hannah weet het zeker: dit ongeplande weerzien met haar ex Jamie zal op één grote teleurstelling uitdraaien. Niet alleen liet hij haar ooit ongelooflijk in de steek, vervolgens liet hij ook jarenlang niks meer van zich horen. En nu blijkt hij beroemd, vanwege zijn rugbyskills en - toegegeven - zijn goede looks.

Het was dan ook zeker niet Hannahs idee om hem te gaan opzoeken in Engeland. Maar als haar zoon Sem eenmaal iets in zijn hoofd heeft, is er geen houden meer aan. Hannah heeft maar één doel: Sem beschermen. Maar dat blijkt niet eenvoudig wanneer Jamie opeens een rol wil spelen in hun leven. Kan ze hem vertrouwen? En waarom leidt de zeer aantrekkelijke manager van Jamie haar zo af? Zij kunnen elkaar toch ook niet uitstaan? Of wel...

Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789402712247
Ebook: 9789402768121
Uitgever: HarperCollins
Geloof me maar
Twintiger June gaat terug naar haar tienerjaren als ze haar jeugdliefde Julius na vele jaren weer tegen het lijf loopt. Ze is opnieuw smoorverliefd, met alle symptomen van dien. Het grote verschil: hij valt nu ook op haar!

June kan haar geluk niet op. Zij en Julius samen, dat is wat ze altijd wilde! Haar vriendinnen Sophie en Mira, met wie June naast vele hilarische acties ook serieuze momenten beleeft, zijn dolblij voor haar.

Maar June zelf kan het amper geloven. Haar twijfels over Julius' oprechtheid stapelen zich op. Vooral wanneer het erop lijkt dat Maud, de verloofde van haar broer, zwanger is van Julius. Julius zelf houdt bij hoog en bij laag vol dat er niets van waar is. June weet niet wie ze moet geloven, dus neemt ze het heft in eigen handen - maar of dat nu zo slim is?
Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789059775749
Ebook: 9789059776807
Uitgever: Z&K
Ik mis je

Als na het uitgaan Charlottes beste vriendin Bo omkomt door een auto-ongeluk dat zij overleeft, wordt ze gek van schuldgevoel. Charlie vertrekt uit Wassenaar en probeert haar leven op te bouwen los van Bo en los van Carsten, Bo’s broer op wie ze in stilte verliefd is.

Dan valt ze voor de mooie praatjes van James, een jongen van wie iedereen kan zien dat hij slecht nieuws is. Charlie raakt steeds verder verwijderd van Carsten en steeds meer in de greep van James. Het lukt haar niet om dit te doorbreken. Tot ze tien jaar later terugkeert naar Wassenaar...

Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789020535600
Ebook: 9789020535617
Uitgever: Z&K


Ik vergeet je niet

Ze weigert achterom te kijken. Maar wat als het verleden haar inhaalt?

Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al bijna tien jaar niet meer.

Op een dag loopt Maddy op een plein in de stad Frenk tegen het lijf, de ex-vriend van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Maddy weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenk is foute boel. Wat is er tussen die twee gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zó ongelooflijk sexy te doen, dat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402707113
Ebook: 9789402761306
Uitgever: HarperCollins
Je moest eens weten

Hij is alles wat ze zoekt in een man. Maar wat houdt hij verborgen?

Billy heeft het flierefluitersyndroom. Haar vriendinnen wonen samen, krijgen kinderen en hebben een indrukwekkende carrière. Maar Billy heeft geen huisje, boompje of beestje. Alleen een nietszeggende baan op een afdeling waar niemand haar ziet staan en directeur Matthew haar nog steeds Jilly noemt. Superirritant natuurlijk, dus waarom ze zich dan toch stiekem tot hem aangetrokken voelt is haar een raadsel. Matthew is tien jaar ouder, laat nooit iets los over zichzelf en is allesbehalve populair. Maar toch hééft hij iets.

Nadat ze op een werktrip per ongeluk bij elkaar op de hotelkamer zijn beland, krijgt Billy steeds meer gevoelens voor hem. Maar waarom probeert hij haar op afstand te houden? En waarom is zijn verleden zo’n verboden onderwerp? Tot overmaat van ramp duikt er ook nog iemand op die beweert meer over Matthew te weten...

Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789402709759
Ebook: 9789402764611
Uitgever: HarperCollins
O, O, Olivia
Wakker worden naast een vreemde: het is de nachtmerrie van elke vrouw. Dit overkomt Olivia, die na een onenightstand geen idee heeft met wie ze nu eigenlijk het bed heeft gedeeld. Olivia maakt zich na deze misser vlug uit de voeten en gaat terug naar haar vriend, Maarten. Met hem heeft ze een supergoede relatie - toch?

Maar de aantrekkelijke Sven blijft door haar hoofd spoken. Ze vertelt haar vriend niets over het slippertje, terwijl ze er wel over fantaseert en het ook uitvoerig bespreekt met haar vriendinnen. Het lijkt er steeds meer op dat ze zal moeten toegeven aan haar verlangen, hoe moeilijk dat ook is. En zelfs dan is het nog niet afgelopen met de leugentjes om bestwil. Olivia maakt er een puinhoop van die alleen zij kan opruimen.
Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789059776296
Ebook: 9789059778023
Uitgever: Z&K
Zestig dagen
Emma verhuist vier jaar na de dood van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag, de stad waar ze vandaan komt. Ze wordt meteen weer meegezogen in het bruisende stadsleven... en in de liefde!

Gijs' vroegere beste vriend Jesper woont ook in Den Haag. Hij heeft zijn leven op de rit, met een leuke baan en een goede relatie. Maar als hij Emma na al die jaren terugziet, raakt zijn zekerheid aan het wankelen.

Eef, Jespers vriendin, moet met lede ogen aanzien hoe Jesper en Emma steeds closer worden. In een laatste wanhoopspoging eist ze dat de twee zestig dagen geen contact met elkaar hebben zodat zij Jesper ervan kan overtuigen dat hij bij háár hoort, niet bij Emma.

Kan er ook maar iemand ongeschonden uit deze strijd komen?
Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789059777583
Ebook: 9789059777590
Uitgever: Z&K
Zwart Wit
Elin is op zoek naar werk, niet naar een relatie. Vicky is achttien jaar jong en volkomen onbezonnen. Nick is bijzonder aantrekkelijk, maar verboden terrein.

Wanneer door een samenloop van omstandigheden de levens van deze drie mensen met elkaar verweven raken, kunnen Elin en Nick het niet helpen dat de vonk tussen hen overslaat. Toch zijn ze het erover eens: verliefd worden is geen optie. Maar ja, zie het maar eens tegen te houden!
Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401900607
Ebook: 9789401900614
Uitgever: Z&K

E-booksAcht minuten

Vera en Matthijs hebben een nogal ingedutte relatie. Mede daardoor is Vera erg gevoelig voor de aandacht van een knappe man op het schoolplein. Een beetje flirten kan geen kwaad, toch?

Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789401902748
Uitgever: Z&K
Lieve Jens

Lieve heeft al jaren een oogje op Jens, maar wacht op het goede moment om daar iets mee te doen. Als dat moment eindelijk aanbreekt, is Aniek haar voor. Daarmee zijn Lieves kansen verkeken. Toch?

Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789401901079
Uitgever: Z&K
Ibiza madness

Milou denkt dat ze de ware gevonden heeft, maar Marcus blijkt al getrouwd te zijn. Jelle heeft een relatie met Bibi, maar dat loopt op de klippen. Als ze elkaar ontmoeten en samen cocktails gaan drinken, lijkt er een vonk over te springen.

Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789401900980
Uitgever: Z&K
Mijn ex en ik

De relatie tussen Suus en Tom is op een niet al te prettige manier op de klippen gelopen. Hij ruilde haar zonder pardon in voor een andere vrouw. Suus weet zeker dat ze nooit meer iets met hem te maken wil hebben. Tot ze hem tegenkomt op de bruiloft van gezamenlijke vrienden.

Schrijver: Gillian King
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789401901840
Uitgever: Z&K

Gerelateerde schrijvers