Boekenplank:
Kies

Boeken van Pam Lewis

Meer over Pam Lewis

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Pam Lewis


Overzicht

  • Bruid van Argentinië - A young wife
  • Perfecte familie - Perfect family
  • Spreek zacht - Speak softly, she can hear

gedetailleerd overzicht

OverzichtBruid van Argentinië
In 1912 reist de vijftienjarige Minke van Enkhuizen naar Amsterdam om de vrouw van de zakenman Sander DeVries op haar sterfbed te verplegen. Enkele uren na haar dood vraagt Sander Minke ten huwelijk. Ze accepteert zijn aanzoek en daarna varen ze naar Zuid-Amerika, waar Sander in de olievelden zijn fortuin hoopt te maken.

In het Argentijnse stadje Comodoro gutst de olie door de straten en wordt er zwaar gegokt en gedronken. Maar Minke is verliefd, de ruige omgeving deert haar niet. Tot ze zwanger raakt en ontdekt dat haar echtgenoot verre van perfect is. Hun eens zo rooskleurige toekomst verandert in een nachtmerrie. Maar Minke is niet voor niets in Enkhuizen opgegroeid...
Schrijver: Pam Lewis
Oorspronkelijke titel: A young wife
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789044333886
Uitgever: The House of Books
Perfecte familie
Pony, de mooie jongste dochter van de familie Carteret, kon goed zwemmen. Dus als men hoort dat ze in Lake Aral, Vermont, is verdronken, haar rode haar verstrengeld in een ankerketting en haar baby achtergelaten op het strand, is haar familie verbijsterd.
Als de politie een onderzoek instelt, roept het familiehoofd Jasper Carteret het gezin bijeen. Wist men dat Pony die dag bij het zomerhuis zou zijn? Had ze problemen? Heeft ze ooit de ware identiteit van de vader van haar baby onthuld?
Geen van haar zussen - de zorgzame Tinker noch de wispelturige Mira - heeft enige informatie. Maar Pony's oudere broer William kan de verklaring voor de dood van zijn lievelingszus niet accepteren. Dan ontdekt hij dat er op de avond dat Pony stierf iemand in het zomerhuis is geweest...
Schrijver: Pam Lewis
Oorspronkelijke titel: Perfect family
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-443-2395-5
Uitgever: The House of Books
Spreek zacht
Op een exclusieve school voor meisjes voelt de verlegen, aan overgewicht lijdende studente Carol zich aangetrokken tot de charismatische Naomi. Ze sluiten een weddenschap dat ze vóór hun afstuderen hun maagdelijkheid zullen verliezen.
Dan verschijnt Eddie, een gladde jongen die zijn middelbare school niet heeft afgemaakt en van een half dozijn particuliere scholen is geschopt. Eddie is knap, op een fatale wijze charmant, en wil de meisjes graag helpen met het bereiken van hun doel.
Maar er is een steekje los aan Eddie. Hij is vrijpostig en heeft een opvliegend karakter.
Tijdens een ijskoud weekend in een motel aan de rand van de bossen van Vermont, krijgt het plan van de meisjes een sinistere wending...
Schrijver: Pam Lewis
Oorspronkelijke titel: Speak softly, she can hear
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 90-443-1074-7
Uitgever: The House of Books

Gerelateerde schrijvers