Boekenplank:
Kies

Boeken van Harper Lin

Harper Lin schrijft cosy crime. Haar boeken hebben meerdere keren in de USA Today bestsellerlijst gestaan.

Meer over Harper Lin

Genres: E-books only, Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Harper Lin


Codenaam: Pensionado / Secret Agent Granny

  1. Een giftige pen - Granny's got a gun
  2. Een dodelijke gok - Granny undercover
  3. Een mes in de rug - Granny strikes back
  4. De naakte waarheid - Granny bares it all
  5. Het perfecte shot - Granny goes Hollywood
  6. Moord op chic - Granny gets fancy

Codenaam: Pensionado

Barbara Gold. Leeftijd: zeventig jaar. Ogen: blauw. Haar: grijs. Gewicht: gaat je niks aan. Specialismen: undercover surveillance, kleine wapens, chemische wapens, politiek van het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Huidige status: gepensioneerd, weduwe en oma.

gedetailleerd overzicht

Codenaam: Pensionado / Secret Agent GrannyEen giftige pen

Toevoeging aan huidige status: verveelt zich dood...

Sinds CIA-agente Barbara verplicht met pensioen gestuurd is, woont ze in de buurt van haar zoon en kleinzoon in het slaperige dorpje Cheerville, waar ze zich al drie jaar lang kapot verveelt. Tot een van de bejaarde leden van haar leesclub, de knappe Lucien, tijdens hun maandelijkse bijeenkomst het tijdelijke voor het eeuwige verwisselt. Een hartaanval, is de officiële diagnose. Maar Barbara weet wel beter...

Met frisse tegenzin bijgestaan door haar kleinzoon Martin - die liever zou gamen - gaat Barbara op zoek naar de moordenaar!

Schrijver: Harper Lin
Oorspronkelijke titel: Granny's got a gun
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789026168208
Uitgever: De Fontein
Een dodelijke gok

Toevoeging aan huidige status: heeft ontdekt dat gepensioneerd niet zo saai hoeft te zijn als je zou denken...

Toen CIA-agente Barbara verplicht met pensioen gestuurd werd, werd ze wanhopig bij het idee dat ze de rest van haar leven achter de geraniums zou moeten zitten. Maar ze ontdekt al snel dat die geraniums zo hun eigen moordlustige geheimen verbergen...

Het hoofd van de plaatselijke tuiniersvereniging, Archibald, blijkt vermoord. Maar door wie, en waarom? Barbara gaat undercover bij de plaatselijke seniorenyoga, op zoek naar de moordenaar!

Schrijver: Harper Lin
Oorspronkelijke titel: Granny undercover
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789026168222
Uitgever: De Fontein
Een mes in de rug

Toevoeging aan huidige status: heeft ontdekt hoe belangrijk het is om een team om je heen te hebben...

Ex-CIA-agente Barbara is zich net aan het klaarmaken voor een date met de knappe Octavian, als een onbekende indringer haar in haar eigen huis probeert om te leggen. Dankzij haar jarenlange ervaring kan ze de man van zich af slaan, maar ze weet dat het niet bij één poging zal blijven. Wie is deze man, en waarom heeft hij het op haar gemunt? Is haar betrokkenheid bij het oplossen van de meest recente moorden in Cheerville het motief? Of is dit een dodelijke erfenis van haar werk bij de CIA...?

Met haar kleinzoon Martin op vakantie, staat Barbara er alleen voor - of toch niet? Moorden oplossen blijkt een teamsport!

Schrijver: Harper Lin
Oorspronkelijke titel: Granny strikes back
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789026168246
Uitgever: De Fontein
De naakte waarheid

Toevoeging aan huidige status: heeft ontdekt dat een slaperig voorstadje in Amerika net zulke explosieve geheimen kan bewaren als Kaboel of Bagdad...

Ex-CIA-agent Barbara is er getuige van dat een vrouw op klaarlichte dag wordt aangereden door een auto. Geen ongeluk, maar een koelbloedige moord. Na wat speurwerk ontdekt Barbara een onverwacht feit over haar nieuwe thuisbasis, het slaperige Cheerville, New England: er is een nudistencamping aan de rand van de stad, en het slachtoffer was een actief lid.

Op zoek naar de moordenaar moet Barbara zich letterlijk en figuurlijk blootgeven in een missie die haar niet in de koude kleren gaat zitten!

Schrijver: Harper Lin
Oorspronkelijke titel: Granny bares it all
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789026174254
Uitgever: De Fontein
Het perfecte shot

Toevoeging aan huidige status: zo hyper als een tienermeisje op weg naar haar eerste boybandconcert...

Ex-CIA-agent Barbara’s nieuwe thuisbasis is in rep en roer vanwege de komst van filmster Cliff Armstrong, actieheld van het witte doek en de geheime (of niet zo geheime) liefde van miljoenen zwijmelende filmfans. Oh, en zijn hele filmploeg. Maar wanneer Cliffs stuntdubbel op de set wordt gedood, komt Barbara al snel tot de conclusie dat dit geen ongeluk was, en Cliff het eigenlijke doelwit.

Vastbesloten haar idool te beschermen, infiltreert Barbara de filmset als figurant. Maar kan ze een wankel plot, een arrogante acteur en een Hollywood-blockbuster redden zonder haar eigen dekmantel op te blazen?

Schrijver: Harper Lin
Oorspronkelijke titel: Granny goes Hollywood
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789026174278
Uitgever: De Fontein


Moord op chic

Toevoeging aan huidige status: loopt opnieuw de kans zich dood te vervelen nu de spanning van een van de hoogtepunten in mijn leven over is. Nou ja, tot dat mes, dan...

Wanneer ex-CIA-agent Barbara een chic - en sáái - liefdadigheidsdiner bijwoont in de Cheerville Country Club, eindigt de avond een stuk interessanter wanneer een man wordt doodgestoken in het mannentoilet. Barbara is als eerste op de plaats delict, waardoor ze een hoofdverdachte is. Nou ja, totdat haar oude werkgever, de CIA, dat kleine misverstand voor haar oplost.

Nu moet ze samenwerken met een stel zeer onwaarschijnlijke bondgenoten op zoek naar de rijke stinkerd die zijn of haar neus niet ophaalde voor een staaltje moord en doodslag...

Schrijver: Harper Lin
Oorspronkelijke titel: Granny gets fancy
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789026174292
Uitgever: De Fontein

Gerelateerde schrijvers