Boekenplank:
Kies

Boeken van Alex Marwood

Meer over Alex Marwood

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Serena Mackesy

Geboren: 1962

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Alex Marwood


Overzicht

  • Achter de voordeur - The killer next door
  • Eiland van de verloren meisjes - The island of lost girls
  • Niemand komt je redden - The poison garden
  • Tweespalt - The wicked girls
  • Waar is ze? - The darkest secret

gedetailleerd overzicht

OverzichtAchter de voordeur
Hoe goed ken jij je buren eigenlijk?

Huis nummer 23 herbergt een geheim. In deze bouwval, beheerd door een verdorven huurbaas, staat iets op het punt onthuld te worden. En alle zes de bewoners van de appartementen hebben dingen te verbergen.

Collette en Cher zijn op de vlucht. Thomas is een onwillige einzelgänger. En de zeer aantrekkelijke Iraanse asielzoeker en een 'stille' man, die niemand ooit heeft gezien, proberen zich verborgen te houden. Vesta, de lieve dame uit het souterrain, houdt ze allemaal haarscherp in de gaten - of tenminste, dat denkt ze.

In het holst van de nacht zorgt een verschrikkelijk ongeluk ervoor dat de buren een ongemakkelijk verbond moeten sluiten. Maar één van hen is een moordenaar die alle zonden op een listige manier verbergt. Ondertussen wordt het net rondom het volgende slachtoffer steeds verder gesloten...
Schrijver: Alex Marwood
Oorspronkelijke titel: The killer next door
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022580820
Ebook: 9789022585238
Uitgever: Boekerij
Eiland van de verloren meisjes

Onder het oppervlak schuilt een gruwelijk geheim...

Voor de twaalfjarige Mercedes is La Kastellana de plek die ze thuis noemt; een prachtig eilandparadijs onaangetast door de moderne wereld. Maar wanneer multimiljonair Matthew Meade met zijn verwende dochter Tatiana arriveert, verandert alles. De Meades brengen onvoorstelbare welvaart en succes met zich mee. Helaas is de prijs die de eilandbewoners en Mercedes daarvoor moeten betalen veel hoger dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen. De meisje verdwijnen één voor één...

Dertig jaar later is Robin wanhopig op zoek naar haar zeventienjarige dochter Gemma, die al meer dan een jaar wordt vermist. Gemma zou zich op La Kastellana moeten bevinden, een luxe eiland dat enorm veel toeristen trekt. Maar niemand blijkt bereid haar te helpen in haar zoektocht en Robin is bang dat de tijd om haar dochter nog terug te vinden begint te dringen.

Schrijver: Alex Marwood
Oorspronkelijke titel: The island of lost girls
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789022598290
Ebook: 9789402320565
Uitgever: Boekerij
Niemand komt je redden

Toen Romy klein was, werd er niet over de doden gesproken...

Diep in de bossen van Noord-Wales, achter metershoge stenen muren, houden de leden van de sekte De Ark zich schuil. Hun bestaan is in nevelen gehuld, zorgvuldig verborgen voor de buitenwereld. Dan slaat het noodlot toe: een mysterieus gif snijdt als een mes door de gemeenschap en eist de levens van honderden leden. Chaos breekt uit. In paniek slaan de overlevenden op de vlucht.

Onder hen bevindt zich Romy. Zij is opgegroeid in de sekte en als ze zich wil redden in de vreemde buitenwereld, zal ze een paar belangrijke lessen moeten leren. Zoals wie je kunt vertrouwen, en wie je moet vrezen. En wat haar moeder al die jaren geleden zoveel angst aanjoeg dat ze haar dochter achterliet. En bovenal: dat Romy’s wens om de sekte te vergeten niet betekent dat de sekte haar ook vergeten is.

Schrijver: Alex Marwood
Oorspronkelijke titel: The poison garden
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022589618
Ebook: 9789402314595
Uitgever: Boekerij
Tweespalt
Vijfentwintig jaar nadat twee meisjes veroordeeld werden voor moord, wordt journaliste Kirsty naar Whitmouth gestuurd om verslag te doen van een moordzaak. Degene die het lijk gevonden heeft is Amber. Voor het eerst sinds hun veroordeling ontmoeten de twee elkaar weer.

Kirsty en Amber hebben alles te verliezen: hun nieuwe identiteit, hun gezin, hun leven. De moordenaar én het politieonderzoek vormen een bedreiging die ze niet kunnen negeren. Het verleden moet opnieuw begraven worden - tegen elke prijs...
Schrijver: Alex Marwood
Oorspronkelijke titel: The wicked girls
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789032512927
Ebook: 9789032513573
Uitgever: De Kern
Waar is ze?
Ze zeiden dat het meisje in de nacht verdween. Ze logen...

Sorry voor deze algemene mail, maar ik heb jullie hulp hard nodig. Mijn peetdochter, Coco Jackson, verdween uit het vakantiehuis in Bournemouth waar ze met haar familie verbleef in de nacht van zondag op maandag 29/30 augustus. Opeens was ze er niet meer. Coco is drie jaar oud.

Als Coco, één van een tweeling, tijdens een familieweekend verdwijnt, ontstaat er een mediahype. Haar ouders zijn rijk en invloedrijk, net als alle vrienden met wie ze op vakantie waren dat weekend aan zee. Wat is er echt met Coco gebeurd?

Twaalf jaar later komt het gezelschap weer bij elkaar voor een begrafenis. Coco's vader is overleden en de onderhuidse spanning is voelbaar. De donkerste geheimen worden langzaam blootgelegd...
Schrijver: Alex Marwood
Oorspronkelijke titel: The darkest secret
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022579206
Ebook: 9789402307764
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers