Boekenplank:
Kies

Boeken van Louise Candlish

Meer over Louise Candlish

Genre: Roman

Verenigd Koninkrijk

Website: http://www.louisecandlish.com


Overzicht

  • Nieuwe vrienden - The other passenger
  • Omdat jij er niet meer bent - Since I don't have you
  • Ons huis - Our house
  • Pas op mijn dochter! - The second husband

gedetailleerd overzicht

OverzichtNieuwe vrienden

Soms kan je leven ineens op zijn kop komen te staan. Het ene moment loopt alles op rolletjes: je woont met je partner in een prachtig huis in Londen, jullie zijn bevriend geraakt met het aantrekkelijke jongere stel Kit en Melia en samen met Kit reis je iedere dag per boot naar je werk. Het volgende moment komt Kit na de kerstdagen niet opdagen voor de bootreis naar werk en word je bij het van boord gaan onderschept door twee agenten: Kit blijkt al dagen spoorloos en Melia heeft hem als vermist opgegeven.

Tijdens het verhoor wordt duidelijk dat de politie vermoedt dat jij iets met de verdwijning te maken hebt: jullie waren een paar dagen terug na werk wat gaan drinken om de vrije dagen in te luiden en getuigen hebben jullie op de boot terug naar huis ruzie zien maken. Dat is de laatste keer dat iemand Kit heeft gezien. Je bent geschokt. Hoe komen ze erbij? Jij en Kit zijn vrienden. Ze kunnen het aan Melia vragen, zij zal voor je instaan. Nee, wat er ook is gebeurd, jij bent onschuldig. Totaal onschuldig.

Toch?

Schrijver: Louise Candlish
Oorspronkelijke titel: The other passenger
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021425382
Uitgever: Volt
Omdat jij er niet meer bent
Bij de geboorte van hun dochters beloven Rachel, Mariel en Jenny elkaar voor de meisjes te zorgen alsof het hun eigen kinderen zijn.

Zes jaar later komt Rachels dochter Emma om het leven tijdens een schoolreisje. Rachel ontvlucht haar huwelijk en haar huis in Londen en belandt op het Griekse eiland Santorini. Daar probeert zij haar leven weer op te bouwen.

Maar Rachel kan haar belofte aan haar twee vriendinnen en hun dochters niet vergeten. Met behulp van een privédetective vindt ze een manier om te waken over degenen die ze achterliet.
Schrijver: Louise Candlish
Oorspronkelijke titel: Since I don't have you
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044320527
Uitgever: The House of Books
Ons huis

Als Fiona Lawson op een dag thuiskomt ziet ze dat er een verhuiswagen voor haar huis staat, en dat onbekende mensen spullen naar binnen aan het brengen zijn. Er moet sprake zijn van een vreemd misverstand. Maar als ze het verhuizende stel hierop wil wijzen, komt ze erachter dat al háár spullen uit het huis verdwenen zijn. De nieuwe bewoners weten niet beter dan dat ze het huis voor flink wat geld hebben gekocht, en dat Fiona en haar man Bram de verkoopakte ondertekend hebben.

Als Bram vervolgens spoorloos verdwenen blijkt kan Fiona niet anders dan op zoek gaan naar de oorsprong van deze nachtmerrie. Stukje bij beetje ontrafelt ze een wirwar aan leugens en verraad, totdat de schokkende waarheid boven tafel komt...

Schrijver: Louise Candlish
Oorspronkelijke titel: Our house
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789021422169
Uitgever: Volt
Pas op mijn dochter!
Hij lijkt de man van haar dromen - tot ze de schok van haar leven krijgt...

Na een pijnlijke scheiding weet Kate Easton zeker dat ze nooit meer een relatie wil. Om haar financiële problemen op te lossen besluit ze een huurder in huis te nemen.

Davis Calder is een mooie, aardige man. Ook hij heeft een mislukt huwelijk achter zich. Bij hem vindt Kate begrip en kan ze haar hart uitstorten over het onvoorspelbare gedrag van haar zeventienjarige dochter Roxy.

Voordat ze het in de gaten heeft is Kate verliefd en aanvaardt ze Davis' huwelijksaanzoek. Maar een paar dagen na de huwelijksreis doet ze een verpletterende ontdekking...
Schrijver: Louise Candlish
Oorspronkelijke titel: The second husband
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044323771
Uitgever: The House of Books