Boekenplank:
Kies

Boeken van Liz Nugent

Liz Nugent schrijft psychologische thrillers en won al diverse literaire prijzen met haar boeken. Ze schrijft ook voor radio en televisie.

Meer over Liz Nugent

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1967

Geboorteland: Ierland

Website: Liz Nugent


Overzicht

  • De donkere kant van Sally Diamond - Strange Sally Diamond
  • In de schaduw - Lying in wait

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe donkere kant van Sally Diamond

‘Zet me maar bij het vuilnis,’ zei hij vaak. ‘Als ik doodga, zet me dan maar bij het vuilnis. Ik ben dan toch dood, dus mij maakt het niet uit. Jij zult wel tranen met tuiten aan het huilen zijn.’ En dan lachte hij. Net als ik, want we wisten allebei dat ik niet zou huilen. Ik huil nooit.

Sally Diamond snapt niet wat er zo vreemd is. Ze deed gewoon wat haar vader altijd al zei: hem bij het vuilnis zetten na zijn dood. Nu staat ze plotseling in het middelpunt van de belangstelling. Niet alleen van de media en de politie, maar ook van een stem uit een verleden dat ze zich niet herinnert.

Terwijl Sally wegwijs wordt in de horror van haar vroegste jeugd, maakt ze ook voor het eerst nieuwe vrienden en belangrijke keuzes. En leert ze dat mensen niet altijd zeggen wat ze bedoelen...

Schrijver: Liz Nugent
Oorspronkelijke titel: Strange Sally Diamond
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789400517066
Ebook: 9789044936322
Uitgever: Bruna
In de schaduw

Mijn man wou Annie Doyle niet vermoorden. Maar dat leugenachtige kreng verdiende het...

Op het eerste gezicht heeft Lydia Fitzsimons een perfect leven: echtgenote van een gerespecteerde, succesvolle rechter, moeder van een geliefde zoon, wonend in een statig huis in Dublin.

Maar dat mooie huis verbergt een geheim. En wanneer Lydia’s zoon Laurence dit geheim ontdekt, komen er krachten in werking die langzaam maar zeker leiden tot een claustrofobische en vernietigende climax.

Schrijver: Liz Nugent
Oorspronkelijke titel: Lying in wait
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789400515505
Uitgever: Bruna