Boekenplank:
Kies

Boeken van Helen Fields

Helen Fields studeerde rechten aan de University of East Anglia en the Inns of Court School of Law in London. Ze werkte ruim dertien jaar jaar als advocaat, gespecialiseerd in familie- en crimineel recht. Na de geboorte van haar tweede kind stopte ze met werken als advocaat. Tegenwoordig heeft ze samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij, waar ze als scenarioschrijver en producer werkzaam is. Fields woont met haar gezin in Los Angeles.

Meer over Helen Fields

Genre: Thriller / Spanning

Verenigd Koninkrijk

Website: https://www.helenfields.com/


Callanach

  1. Perfecte resten - Perfect remains
  2. Perfecte prooi - Perfect prey
  3. Perfecte dood - Perfect death
  4. Perfecte stilte - Perfect silence

gedetailleerd overzicht

CallanachPerfecte resten

Eerst grijpt hij hen. Dan breekt hij hen...

Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identificeren zijn tanden en een reepje stof. Tegelijkertijd schreeuwt een vrouw om hulp in een afgesloten kamer ergens in Edinburgh.

Het is Luc Callanachs eerste werkdag bij de Schotse politie en hij krijgt direct een moordonderzoek toegewezen. Net vertrokken bij Interpol wil hij zich graag bewijzen bij zijn nieuwe team en directe collega Ava Turner. De moordenaar is een geduchte tegenstander die vakkundig zijn sporen weet uit te wissen.

Het duurt niet lang tot er nog een vrouw wordt ontvoerd; Callanach begint een race tegen de klok om het slachtoffer te vinden voordat het te laat is. Maar het daadwerkelijke lot van de ontvoerde vrouwen is gruwelijker dan Luc ooit had kunnen vermoeden...

Schrijver: Helen Fields
Oorspronkelijke titel: Perfect remains
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026346996
Ebook: 9789026347009
Uitgever: Ambo | Anthos
Perfecte prooi

Bloed zal vloeien...

Tijdens een rockfestival valt een medewerker van een liefdadigheidsinstelling midden in het publiek dood neer. Zijn buik is met één haal opengesneden. Niemand heeft de moordenaar gezien. Een week later wordt in een vuilcontainer het lichaam van een basisschoollerares aangetroffen. Ze is gewurgd met haar eigen sjaal.

Inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach hebben geen aanknopingspunten en kunnen geen motieven vaststellen. Ze tasten in het duister, totdat blijkt dat de slachtoffers op diverse gebouwen in de stad met graffiti worden beschreven. Dan ontdekken ze dat de boodschappen geschreven zijn voordat de mensen vermoord werden en begrijpen ze dat de moordenaar zijn volgende slachtoffer zo aankondigt. Hoe onschuldiger de prooi, hoe beter...

Schrijver: Helen Fields
Oorspronkelijke titel: Perfect prey
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026351297
Ebook: 9789026351303
Uitgever: Ambo | Anthos
Perfecte dood

Er is geen makkelijke manier om te sterven…

Een seriemoordenaar heeft Edinburgh stevig in zijn greep, zonder dat Luc Callanach en Ava Turner er weet van hebben. Hij slaat berekenend en gewetenloos toe. Zijn slachtoffers legt hij om door middel van gif, zodat deze langzaam en op pijnlijke wijze sterven, zonder enig besef van het gif dat door hun bloedbaan stroomt.

Hoe sla je een moordenaar in de boeien als hij zich op de achtergrond verborgen houdt? Deze moordenaar houdt ervan zijn slachtoffers van een afstand te observeren. Callanach en Turner staan deze keer echt voor een onmogelijke taak…

Schrijver: Helen Fields
Oorspronkelijke titel: Perfect death
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026354281
Ebook: 9789026354298
Uitgever: Ambo | Anthos
Perfecte stilte

Een bloedige boodschap. Een losgeslagen moordenaar. Een nieuwe zaak voor Luc en Ava...

Aan de rand van Edinburgh wordt het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden. Wanneer de patholoog-anatoom het lijk onderzoekt, doet deze een schokkende ontdekking: uit de huid is een silhouet van een pop gesneden.

Ava Turner en Luc Callanach lijken op een dood spoor te zitten totdat er een pop in een kinderwagen wordt gevonden, van huid gemaakt, naast een achtergelaten baby. Luc en Ava realiseren zich dat de moordenaar een afschuwelijk spel speelt wanneer ze weer een vermoorde jonge vrouw aantreffen. Ieder moment kan hij opnieuw toeslaan. Kunnen Luc en Ava hem stoppen voordat hij nog een slachtoffer maakt?

Schrijver: Helen Fields
Oorspronkelijke titel: Perfect silence
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026355752
Ebook: 9789026355769
Uitgever: Ambo | Anthos