Boekenplank:
Kies

Boeken van Helen Fields

Helen Fields studeerde rechten aan de University of East Anglia en the Inns of Court School of Law in London. Ze werkte ruim dertien jaar jaar als advocaat, gespecialiseerd in familie- en crimineel recht. Na de geboorte van haar tweede kind stopte ze met werken als advocaat. Tegenwoordig heeft ze samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij, waar ze als scenarioschrijver en producer werkzaam is. Fields woont met haar gezin in Los Angeles.

Meer over Helen Fields

Genre: Thriller / Spanning

Verenigd Koninkrijk

Website: https://www.helenfields.com/

Callanach

  1. Perfecte resten - Perfect remains
  2. Perfecte prooi - Perfect prey

Gedetaileerd overzicht

Callanach

Perfecte resten

Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identificeren zijn tanden en een reepje stof. Tegelijkertijd schreeuwt een vrouw om hulp in een afgesloten kamer ergens in Edinburgh.

Het is Luc Callanachs eerste werkdag bij de Schotse politie en hij krijgt direct een moordonderzoek toegewezen. Net vertrokken bij Interpol wil hij zich graag bewijzen bij zijn nieuwe team en directe collega Ava Turner. De moordenaar is een geduchte tegenstander die vakkundig zijn sporen weet uit te wissen.

Het duurt niet lang tot er nog een vrouw wordt ontvoerd; Callanach begint een race tegen de klok om het slachtoffer te vinden voordat het te laat is. Maar het daadwerkelijke lot van de ontvoerde vrouwen is gruwelijker dan Luc ooit had kunnen vermoeden...

Schrijver: Helen Fields
Oorspronkelijke titel: Perfect remains
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026346996
Uitgever: Ambo | Anthos
Perfecte prooi

Tijdens een rockfestival valt een medewerker van een liefdadigheidsinstelling midden in het publiek dood neer. Zijn buik is met één haal opengesneden. Niemand heeft de moordenaar gezien. Een week later wordt in een vuilcontainer het lichaam van een basisschoollerares aangetroffen. Ze is gewurgd met haar eigen sjaal.

Inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach hebben geen aanknopingspunten en kunnen geen motieven vaststellen. Ze tasten in het duister, totdat blijkt dat de slachtoffers op diverse gebouwen in de stad met graffiti worden beschreven. Dan ontdekken ze dat de boodschappen geschreven zijn voordat de mensen vermoord werden en begrijpen ze dat de moordenaar zijn volgende slachtoffer zo aankondigt. Hoe onschuldiger de prooi, hoe beter...

Schrijver: Helen Fields
Oorspronkelijke titel: Perfect prey
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026351297
Ebook: 9789026351303
Uitgever: Ambo | Anthos
Gerelateerde schrijvers