Boekenplank:
Kies

Boeken van C.J. Tudor

C.J. Tudor (Salisbury, VK) groeide op in Nottingham, waar ze nog steeds woont met haar gezin. Ze stopte op haar zestiende met school en werkte daarna onder meer als winkelbediende, verslaggever, televisiepresentator, copywriter en voice-over. Ook had ze haar eigen hondenuitlaatservice. Inmiddels is ze fulltime schrijver.

Overzicht
  • De Krijtman - The Chalk Man
  • De terugkeer - The taking of Annie Thorne

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

De Krijtman
Het probleem was, we werden het nooit eens over het precieze begin. Was het toen we voor het eerst de krijtmannetjes tekenden, of toen ze opeens uit zichzelf verschenen? Was het dat afschuwelijke ongeluk? Of toen ze het eerste lichaam vonden?

Achteraf begon het allemaal op de dag dat het verschrikkelijke ongeluk plaatsvond op de kermis. Toen de twaalfjarige Eddie de Krijtman voor het eerst ontmoette. Het was de Krijtman die Eddie op het idee bracht van de tekeningen: een manier voor hun vriendengroep om geheime boodschappen in krijt voor elkaar achter te laten. En het was leuk, in het begin, totdat de tekeningen hen leidden naar een lichaam van een meisje. Het grootste deel ervan, althans.

Dat was dertig jaar geleden en Eddie dacht dat het verleden achter hem lag. Dan ontvangt hij post. In de envelop bevinden zich twee dingen: een krijtje en een tekening van een stokmannetje. De geschiedenis herhaalt zich, en Eddie realiseert zich dat het spel nooit echt voorbij is geweest...

Schrijver: C.J. Tudor
Oorspronkelijke titel: The Chalk Man
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789400509054
Ebook: 9789044976502
Uitgever: Bruna
De terugkeer

Beschrijving momenteel niet beschikbaar.

Verschijnt in juni 2019.

Schrijver: C.J. Tudor
Oorspronkelijke titel: The taking of Annie Thorne
Eerste uitgave: 2019
ISBN: 9789400510753
Uitgever: Bruna