Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Caroline Mitchell

Boeken van Caroline Mitchell

Meer over Caroline Mitchell

Genres: E-books only, Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Ierland

Website: Caroline Mitchell


Slayton

  1. Het middernachtspel - The midnight man
  2. De nachtfluisteraars - The night whispers

gedetailleerd overzicht

SlaytonHet middernachtspel

Het is maar een onschuldig spelletje. Toch?

Wanneer je de deur opent voor de Schaduwman
verberg je dan met een kaars waar je maar kan.
Zorg ervoor dat hij je niet ziet
anders verlaat je het huis niet...

Op 31 oktober 1994 vond er een afschuwelijk familiedrama plaats in Blackhall Manor in het dorpje Slayton. Vijfentwintig jaar later gaan vijf meisjes op Halloween naar het vervallen landhuis om het Middernachtspel te spelen, een griezelig spelletje waarbij de deelnemers zich moeten verstoppen voor ‘de Schaduwman’ en alle regels precies moeten volgen als ze het huis nog levend willen verlaten... De volgende dag komen maar vier meisjes thuis.

Wanneer rechercheur Sarah Noble de melding krijgt dat er een meisje vermist is, lijkt er eerst geen aanleiding tot paniek - ze is vast gewoon bij vrienden - maar al snel blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Naarmate de mysterieuze gebeurtenissen zich opstapelen wordt het steeds onduidelijker wat er in Slayton aan de hand is. Wat het ook is, het kan niets met het Middernachtspel en de Schaduwman te maken hebben. Toch?

Schrijver: Caroline Mitchell
Oorspronkelijke titel: The midnight man
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789021472249
Uitgever: Volt
De nachtfluisteraars

Het begint met gefluister... Het eindigt met de dood.

Vrees het kloppen op je deur
als je 's nachts ligt te dromen.
Want zodra je opendoet
is aan de dood niet te ontkomen.

Het is al laat wanneer er bij Rosemary Simmons op de deur wordt geklopt. Als ze opendoet staan er twee kinderen voor haar, helemaal alleen. Het is slecht weer, dus ze vraagt ze binnen zodat ze kan uitzoeken waar ze vandaan komen en hulp kan inschakelen. Een fatale beslissing.

De werkdag van rechercheur Sarah Noble zit er bijna op. Ze moet alleen nog even langs de oude Rosemary Simmons omdat een vriendin van haar zich zorgen maakt; ze heeft een verontrustend telefoontje van haar gehad en kan haar nu niet meer bereiken. In het huis treft Sarah een bloedbad aan: de oude dame en haar inwonende zoon zijn dood en hun ogen zijn uitgestoken. Wat is hier gebeurd? En wat heeft dit te maken met de angstaanjagende geruchten over fluisterende, hologige kinderen die in Slayton schijnen rond te dwalen?

Schrijver: Caroline Mitchell
Oorspronkelijke titel: The night whispers
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789021473697
Uitgever: Volt

Gerelateerde schrijvers