Boekenplank:
Kies

Boeken van Tammy Cohen

Meer over Tammy Cohen

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Tamar Cohen, Rachel Rhys

Website: Tammy Cohen


Overzicht

  • De afdeling - They all fall down
  • De nieuwe collega - When she was bad

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe afdeling
Wat als degene die je onvoorwaardelijk hoort te kunnen vertrouwen tegen je liegt?

Hannah heeft een heel gewoon leven, met een liefhebbende echtgenoot en een fijne baan. Daar komt abrupt een einde aan als ze iets volkomen onverwachts doet. Haar handelingen hebben verstrekkende gevolgen en zorgen ervoor dat haar leven volledig op z'n kop komt te staan. Ze belandt op de gesloten afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis - een plek waar ze veilig zou moeten zijn. Alleen sterven er patiënten...

De artsen houden vol dat het elke keer om zelfmoord gaat, maar Hannah weet dat ze liegen. Hoe kan ze ervoor zorgen dat iemand haar gelooft na de afschuwelijke daad die zij zelf heeft gepleegd? En misschien nog belangrijker: hoe kan ze ervoor zorgen dat iemand haar gelooft voordat de moordenaar weer toeslaat?
Schrijver: Tammy Cohen
Oorspronkelijke titel: They all fall down
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022582770
Uitgever: Boekerij
De nieuwe collega
Nieuwe baas. Nieuwe regels. Wie kun je nog vertrouwen?

Amira, Sarah, Paula, Ewan en Charlie zijn al jaren collega's. Iedereen weet van elkaar hoe ze hun koffie drinken, hoe het er thuis in de slaapkamer aan toegaat en wie nachten niet slaapt door zieke kinderen.

Door de komst van hun nieuwe baas wordt hun routine flink opgeschud. Opeens hangt er een totaal andere sfeer op de zaak en is niemand meer te vertrouwen. Wie heeft stiekem een grondige hekel aan iedereen? Wie saboteert de boel? Wie heeft een wel heel donker verleden? En wie is er in staat tot moord?

Schrijver: Tammy Cohen
Oorspronkelijke titel: When she was bad
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022579886
Uitgever: Boekerij