Boekenplank:
Kies

Boeken van Lucy Dawson

Meer over Lucy Dawson

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Lucy Dawson


Overzicht

  • Met huid en haar - What my best friend did
  • Nooit meer met jou - The one that got away
  • Zijn andere vriendin - His other lover

gedetailleerd overzicht

OverzichtMet huid en haar
Alice is dolblij dat ze de hippe Gretchen heeft leren kennen. Haar leven was de laatste tijd nogal saai, met stomme feestjes en verplichtingen, en een verloofde die ze niet meer ziet zitten. Met de impulsieve Gretchen als vriendin kun je altijd lachen. Samen gaan ze shoppen in de meest trendy winkels, samen bezoeken ze glamourparty's. En als bonus heeft Gretchen ook nog eens een leuke broer, Bailey. Voor ze het weet heeft Alice zich met huid en haar overgeleverd aan haar nieuwe beste vriendin. Maar Gretchen heeft een duister geheim, als een tikkende tijdbom, dat zij niet lang meer verborgen kan houden.
Schrijver: Lucy Dawson
Oorspronkelijke titel: What my best friend did
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-443-2698-7
Uitgever: The House of Books
Nooit meer met jou
Molly Greene vindt het heerlijk om getrouwd te zijn. Maar na een knallende ruzie met haar man doet ze iets heel stoms. Ze stuurt een Facebook-berichtje naar haar ex Leo. En nog een. Op een avond, na een paar drankjes met collega's in een hotel, staat Leo ineens voor haar neus. Hij was toevallig in de buurt. De volgende ochtend wordt Molly ziek wakker in haar hotelkamer - met Leo ligt naast zich in bed. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Nu Leo haar weer gevonden heeft, wil hij Molly niet meer laten gaan.
Schrijver: Lucy Dawson
Oorspronkelijke titel: The one that got away
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789044336610
Uitgever: The House of Books
Zijn andere vriendin
Mia is al jaren gelukkig met Pete. De passie en spontaniteit in hun relatie zijn minder geworden, maar dat is toch normaal? Tot ze op een avond struikelt over zijn mobiele telefoon en een sms'je leest dat het bloed in haar aderen doet stollen. Alles - de intieme toon, de kusjes op het eind, Pete's vaagheid over de afzender 'Liz' - is fout. En plotseling dringt het genadeloos tot Mia door: Pete gaat vreemd! Ze zou hem voor het blok kunnen zetten, maar Pete opgeven is geen optie voor Mia. Alleen, in het donker, terwijl haar wereld zojuist is ingestort, smeedt ze een koelbloedig plan...
Schrijver: Lucy Dawson
Oorspronkelijke titel: His other lover
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-443-2269-9
Uitgever: The House of Books