Boekenplank:
Kies
  • Home
  • H
  • Elizabeth Haynes

Boeken van Elizabeth Haynes

Meer over Elizabeth Haynes

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1971

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Elizabeth Haynes


Overzicht

  • Alles wat overblijft - Human remains
  • Bij het vallen van de nacht - Revenge of the tide
  • De dood van Harriet Monckton - The murder of Harriet Monckton
  • In de schaduw van de maan - Under a silent moon
  • Waarheen je ook vlucht - Into the darkest corner

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlles wat overblijft
Annabel zou zichzelf nooit omschrijven als eenzaam. Ze heeft het druk met haar baan bij de politie, haar kat en haar oude moeder. Maar wanneer ze het half vergane lichaam ontdekt van een buurvrouw die al maanden dood in huis ligt, is ze geschokt dat niemand heeft opgemerkt dat de vrouw was verdwenen.

Op haar werk besluit ze onderzoek te doen naar eenzame doden, en ze ontdekt dat dit in haar stad vaker voorkomt dan ze ooit had kunnen vermoeden. En in verhouding tot andere delen van het land onrustbarend veel vaker...
Schrijver: Elizabeth Haynes
Oorspronkelijke titel: Human remains
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789023485605
Ebook: 9789023487326
Uitgever: Cargo
Bij het vallen van de nacht
Na jaren hard werken komt de droom van Genevieve eindelijk uit: ze kan Londen verlaten om op een woonboot in Kent een nieuw leven te beginnen. Maar haar droom komt hevig in gevaar als de housewarming die ze geeft in een nachtmerrie eindigt. In het vroege ochtendlicht drijft er een lijk naast de boot. En Genevieve weet wie het is...

Ze gaat op zoek naar de moordenaar en keert noodgedwongen terug naar haar oude leven, waar niet iedereen haar vergeten blijkt te zijn. Langzamerhand raakt ze verstrikt in een web van moord, corruptie en verraad en wordt de prijs die ze moet betalen voor het in stand houden van haar droom wel erg hoog. Te hoog misschien.
Schrijver: Elizabeth Haynes
Oorspronkelijke titel: Revenge of the tide
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789023482482
Ebook: 9789023472995
Uitgever: Cargo
De dood van Harriet Monckton

Een klein dorp in de greep van een mysterieuze moordzaak...

In november 1843 wordt de 23-jarige lerares Harriet Monckton dood gevonden achter de kapel in Bromley die ze regelmatig bezocht. Het dorp is geschokt, helemaal wanneer het autopsierapport vermeldt dat ze zwanger was.

Harriet bleek verwikkeld te zijn in relaties met ten minste drie mannen, maar ook haar goede vriendin Frances wordt gezien als verdachte in deze moordzaak. Wie heeft Harriet vermoord en wie is de vader van haar ongeboren kind?

Schrijver: Elizabeth Haynes
Oorspronkelijke titel: The murder of Harriet Monckton
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026149047
Ebook: 9789026149054
Uitgever: De Fontein
In de schaduw van de maan
Aan het begin van een herfstochtend wordt het team van hoofdinspecteur Louisa Smith bij twee nieuwe zaken geroepen. Op een boerderij in de buurt is het levenloze lichaam gevonden van een jonge vrouw, volledig onder het bloed. Een tweede vrouw lijkt zelfmoord te hebben gepleegd door met haar auto een ravijn in te rijden.

Terwijl het team de feiten op een rijtje gezet en bewijzen verzamelt, ontstaat er langzaam een beeld van wat er in de fatale nacht is gebeurd, en hoe het lot deze twee vrouwen heeft samengebracht.
Schrijver: Elizabeth Haynes
Oorspronkelijke titel: Under a silent moon
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789023491040
Ebook: 9789023493143
Uitgever: Cargo
Waarheen je ook vlucht
Niemand gelooft Catherine als ze wordt bedreigd door haar aantrekkelijke en charmante vriend Lee. Hij probeert absolute controle over haar leven te krijgen en manipuleert haar vrienden. Volledig op zichzelf teruggeworpen, bedenkt ze een plan om te ontsnappen aan haar dubieuze geliefde - een plan dat ze ternauwernood overleeft.

In een andere stad probeert Catherine enkele jaren later haar leven opnieuw op te bouwen en het verleden achter zich te laten. Langzaam maar zeker leert ze weer in zichzelf te vertrouwen en krijgt ze haar dwangmatige obsessies onder controle. Maar altijd blijft de angst bestaan dat ze Lee ergens op straat zal tegenkomen.
Schrijver: Elizabeth Haynes
Oorspronkelijke titel: Into the darkest corner
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789023474173
Ebook: 9789023469865
Uitgever: Cargo