Boekenplank:
Kies

Boeken van Julia Crouch

Meer over Julia Crouch

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Julia Crouch


Overzicht

  • Hartsvriendin - Cuckoo
  • Verbroken belofte - Every vow you break

gedetailleerd overzicht

OverzichtHartsvriendin
Rose en Gareth zijn net klaar met de verbouwing van hun droomhuis, en kunnen nu eindelijk met hun twee jonge dochters genieten van wat ze hebben opgebouwd. Dan belt Polly, een jeugdvriendin van Rose, vanuit Griekenland. Haar man is omgekomen en ze wil met haar kinderen terug naar Engeland verhuizen. Zoals het hartsvriendinnen betaamt, verwelkomt Rose haar met open armen.
Maar de komst van de charismatische Polly gaat gepaard met verontrustende gebeurtenissen die het huishouden langzaam ontwrichten. Spullen raken zoek, kinderen worden ziek en huisdieren verdwijnen. Langzaam beseft Rose dat Polly misschien niet de vriendin is die ze dacht dat ze was.
Schrijver: Julia Crouch
Oorspronkelijke titel: Cuckoo
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 978-90-234-5755-8
Uitgever: Cargo
Verbroken belofte
Lara, Marcus en hun drie kinderen verheugen zich op een lange zomervakantie op Trout Island, ten noorden van New York. Ze zijn Engeland ontvlucht om in een nieuwe omgeving weer nader tot elkaar te komen. Lara heeft Marcus nog niet vergeven dat hij haar aangezet heeft tot een abortus, maar ze hoopt ver weg van huis haar man weer lief te kunnen hebben.

Op een feest ontmoeten ze toevallig een oude vriend van Marcus, de acteur Stephen. Lara voelt zich direct aangetrokken tot de man met wie ze ooit een affaire had. Ze weet dat ze haar relatie verder onder druk zet, maar beseft niet dat er nog veel meer op het spel zal komen te staan.

Schrijver: Julia Crouch
Oorspronkelijke titel: Every vow you break
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789023471738
Uitgever: Cargo