Boekenplank:
Kies

Boeken van Riley Sager

Riley Sager is geboren in Pennsylvania, maar woont nu in Princeton (New Jersey, VS). Hij werkt als schrijver, redacteur en grafisch ontwerper.

Meer over Riley Sager

Website: https://www.rileysagerbooks.com/

Pseudoniem: Todd Ritter, Alan Finn

Overzicht
  • De laatste meisjes - Final girls
  • Mijn laatste leugen - The last time I lied

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

De laatste meisjes
De pers noemt ze 'The Final Girls': Quincy, Sam en Lisa, een berucht groepje waar niemand bij wil horen. De enige overlevenden van drie verschillende massamoorden. Ze zijn voor altijd met elkaar verbonden, vanwege hun verleden.

Maar wanneer Lisa onder verdachte omstandigheden overlijdt en Sam plotseling bij Quincy op de stoep staat, moet Quincy toegeven dat ze Sam en Lisa eigenlijk nauwelijks kent. Moet ze Sam vertrouwen? Of kan er maar één Final Girl zijn?
Schrijver: Riley Sager
Oorspronkelijke titel: Final girls
Eerste uitgave: 2017
ISBN: 9789026335259
Uitgever: Ambo/Anthos
Mijn laatste leugen

Mijn laatste leugen vertelt het verhaal van Emma, die voor het eerst haar vakantie doorbrengt in een Amerikaans zomerkamp. In Camp Nightingale maakte ze nieuwe vrienden, had het naar haar zin en leerde ze leugens te vertellen. Toen verdwenen de drie meisjes met wie ze haar cabin deelde spoorloos in de bossen en bleef ze als enige achter.

Vijftien jaar later is Emma een gevierd kunstenaar, geplaagd door herinneringen aan die bewuste avond. Ze wordt door de kampleiding van Camp Nightingale gevraagd een zomerschildercursus te geven en omdat ze het verleden definitief wil verwerken besluit ze te gaan. Eenmaal aangekomen blijkt ze in dezelfde cabin als toen te moeten overnachten en het verandert opnieuw in een plaats delict...

Schrijver: Riley Sager
Oorspronkelijke titel: The last time I lied
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789026341861
Uitgever: Ambo | Anthos