Boekenplank:
Kies

Boeken van Riley Sager

Riley Sager is schrijver, redacteur en grafisch ontwerper.

Meer over Riley Sager

Genre: Thriller / Spanning

Verenigde Staten

Pseudoniem: Todd Ritter, Alan Finn

Website: https://www.rileysagerbooks.com/

Overzicht

  • De laatste meisjes - Final girls
  • Mijn laatste leugen - The last time I lied
  • Sluit alle deuren - Lock every door

gedetailleerd overzicht

Overzicht

De laatste meisjes
De pers noemt ze 'The Final Girls': Quincy, Sam en Lisa, een berucht groepje waar niemand bij wil horen. De enige overlevenden van drie verschillende massamoorden. Ze zijn voor altijd met elkaar verbonden, vanwege hun verleden.

Maar wanneer Lisa onder verdachte omstandigheden overlijdt en Sam plotseling bij Quincy op de stoep staat, moet Quincy toegeven dat ze Sam en Lisa eigenlijk nauwelijks kent. Moet ze Sam vertrouwen? Of kan er maar één Final Girl zijn?
Schrijver: Riley Sager
Oorspronkelijke titel: Final girls
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026335259
Ebook: 9789026335266
Uitgever: Ambo | Anthos
Mijn laatste leugen

Mijn laatste leugen vertelt het verhaal van Emma, die voor het eerst haar vakantie doorbrengt in een Amerikaans zomerkamp. In Camp Nightingale maakte ze nieuwe vrienden, had het naar haar zin en leerde ze leugens te vertellen. Toen verdwenen de drie meisjes met wie ze haar cabin deelde spoorloos in de bossen en bleef ze als enige achter.

Vijftien jaar later is Emma een gevierd kunstenaar, geplaagd door herinneringen aan die bewuste avond. Ze wordt door de kampleiding van Camp Nightingale gevraagd een zomerschildercursus te geven en omdat ze het verleden definitief wil verwerken besluit ze te gaan. Eenmaal aangekomen blijkt ze in dezelfde cabin als toen te moeten overnachten en het verandert opnieuw in een plaats delict...

Schrijver: Riley Sager
Oorspronkelijke titel: The last time I lied
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026341861
Ebook: 9789026341878
Uitgever: Ambo | Anthos
Sluit alle deuren

Welkom in het Bartholomewgebouw. Vertrekken is onmogelijk...

Jules Larsen begint aan een nieuwe baan als housesitter in het exclusieve appartementencomplex Het Bartholomew in Manhattan, New York. Er zijn maar een paar regels: geen bezoek ontvangen, elke avond in het appartement doorbrengen en de andere bewoners niet storen. Jules staat op straat, dus ze is maar wat blij met dit buitenkansje om haar oude leven achter zich te laten.

Hoewel ze een beetje uit de toon valt tussen de superrijken, trekt ze wel op met een andere housesitter, Ingrid. Niets is wat het lijkt, vertelt Ingrid, die met de dag angstiger wordt. Jules doet haar verhaal af als onzin, maar dan verdwijnt Ingrid spoorloos en komt Jules erachter dat zij niet de eerste huisoppas is die wordt vermist...

Schrijver: Riley Sager
Oorspronkelijke titel: Lock every door
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026347597
Uitgever: Ambo | Anthos