Boekenplank:
Kies

Boeken van Darcey Bell

Darcey Bell is opgegroeid op een boerderij in Iowa en is lerares op een kleuterschool.

Meer over Darcey Bell

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1981

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Een kleine moeite

Je past op haar kind. Maar wat als ze hem nooit komt halen?

Het begint allemaal met een kleine gunst - gewoon de ene moeder die de andere even uit de brand helpt. Wanneer Stephanies beste vriendin Emily haar vraagt haar zoontje Nicky mee te nemen uit school, doet ze dat natuurlijk graag. Nicky en haar eigen zoontje zijn immers beste vriendjes - net als hun moeders.

De 'mommy blogger' Stephanie vangt wel vaker de beide jongetjes op als de succesvolle Emily voor haar werk van huis is. Maar deze keer komt Emily haar zoontje niet ophalen en ze reageert ook niet op telefoontjes. Stephanie weet zeker dat er iets niet in de haak is, en deelt haar angsten op haar blog met haar volgers. Ondertussen probeert ze Emily's man Sean te helpen het huishouden draaiende te houden. Dat is toch het minste wat ze kan doen voor haar beste vriendin?

Maar als er uiteindelijk nieuws over Emily komt, is de nachtmerrie nog lang niet voorbij. Stukje bij beetje komt Stephanie erachter dat niets - geen vriendschap, liefde of zelfs een kleine gunst - zo simpel is als het lijkt.

A Simple Favor - 2018
Regisseur: Paul Feig
Cast:

Linda Cardellini, Blake Lively, Anna Kendrick, e.a.

Schrijver: Darcey Bell
Oorspronkelijke titel: A simple favor
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044631654
Ebook: 9789044631661
Uitgever: Prometheus