Boekenplank:
Kies

Boeken van J.D. Barker

Meer over J.D. Barker

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1971

Verenigde Staten

Website: http://jdbarker.com/

Sam Porter / 4MK
  1. Horen Zien Zwijgen - The fourth monkey
  2. Het vijfde meisje - The fifth to die

Gedetaileerd overzicht

Sam Porter / 4MK

Horen Zien Zwijgen

Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft zondaars door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong.

Wanneer bij het lichaam van een verkeersslachtoffer een pakketje met een afgesneden oor wordt gevonden, denkt detective Sam Porter dat dit de moordenaar is die hij zoekt.

Hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?

Schrijver: J.D. Barker
Oorspronkelijke titel: The fourth monkey
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022585146
Ebook: 9789402311846
Uitgever: Boekerij
Het vijfde meisje

Het is vier maanden geleden dat detective Sam Porter het leven van Emory redde, maar daarbij Anson Bishop liet ontsnappen. De media en het politiekorps zijn ervan overtuigd dat hij zich door de moordenaar heeft laten bespelen. Porter wordt van de zaak gehaald en mag zich er ook privé niet meer mee bezighouden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Als het lichaam van de tiener Ella Reynolds wordt aangetroffen in een bevroren meer, denkt de politie direct aan Bishop. Is dit zijn volgende slachtoffer? Terwijl zij zich op de nieuwe vondst storten, volgt Porter een aanwijzing uit Bishops verleden. Hoe meer geheimen zich ontvouwen, des te meer realiseert Porter zich dat er maar één ding nog angstaanjagender is dan een seriemoordenaar: de moeder van een seriemoordenaar.

Schrijver: J.D. Barker
Oorspronkelijke titel: The fifth to die
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022585276
Ebook: 9789402314038
Uitgever: Boekerij