Boekenplank:
Kies

Boeken van Isabel Ashdown

Meer over Isabel Ashdown

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1970

Website: http://www.isabelashdown.com


Overzicht

  • Kleine leugens - Beautiful liars
  • Kleine zus - Little sister

gedetailleerd overzicht

OverzichtKleine leugens

Achttien jaar geleden zei Martha haar beste vriendin Juliet Sherman gedag op een donker weggetje langs een rivier in de Londense nacht. De volgende morgen werd Juliets fiets gevonden aan de waterkant. Juliet zelf was spoorloos verdwenen.

Bijna twee decennia later is Martha een bekende tv-persoonlijkheid en bereidt ze zich voor op het presenteren van een nieuw opsporingsprogramma. Haar eerste zaak is die van Juliet. Na al die jaren moet Martha contact zoeken met haar oude vrienden om te ontdekken wat er precies gebeurde in de laatste momenten van Juliets leven. Maar ook de allerbeste vrienden hebben geheimen voor elkaar.

Schrijver: Isabel Ashdown
Oorspronkelijke titel: Beautiful liars
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022585702
Uitgever: Boekerij
Kleine zus
Nadat ze elkaar zestien jaar lang niet hebben gezien, worden de zussen Jessica en Emily weer met elkaar herenigd. Nu ze hun lastige verleden achter zich hebben gelaten, keert de warmte tussen hen gelukkig terug. Algauw trekt Jess zelfs in bij Emily in haar comfortabele eilandhuis, waar ze woont met haar man en dochtertje Daisy. Pijn en oud zeer maken plaats voor harmonie en familieliefde. Eind goed al goed, zo lijkt het.

Maar als Daisy verdwijnt terwijl Jess op haar past, begint het perfecte leven dat Emily zo zorgvuldig heeft opgebouwd uit elkaar te vallen. Had ze haar zusje wel moeten vertrouwen, na alles wat er in het verleden is gebeurd?
Schrijver: Isabel Ashdown
Oorspronkelijke titel: Little sister
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022582411
Uitgever: Boekerij