Boekenplank:
Kies

Boeken van Isabel Ashdown

Meer over Isabel Ashdown

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Isabel Ashdown


Overzicht

  • IJskoud - Lake child
  • Kleine leugens - Beautiful liars
  • Kleine zus - Little sister

gedetailleerd overzicht

OverzichtIJskoud

Je ouders kun je altijd vertrouwen Toch?

Als de zeventienjarige Eva wakker wordt, ligt ze niet in haar eigen bed. In plaats daarvan ligt ze op zolder, met haar lichaam onder de blauwe plekken en de deur van buitenaf vergrendeld. Volgens haar ouders is dit voor haar eigen veiligheid: Eva heeft een vreselijk auto-ongeluk gehad en lijdt sindsdien aan geheugenverlies. Op zolder is de minste geluidsoverlast en het slot op de deur moet voorkomen dat ze gaat slaapwandelen.

Maar als dat echt zo is, waarom wisselen haar ouders dan steeds zulke veelzeggende blikken? Waarom mag Eva geen bezoek ontvangen, moet ze zo veel slaappillen slikken en wil niemand haar meer vertellen over het ongeluk? Ligt ze echt op de geluiddichte zolder zodat ze de buitenwereld niet hoort - of mag de buitenwereld haar niet horen?

Eva is vastbesloten te ontdekken wat er echt is gebeurd op die ijskoude nacht dat haar auto frontaal werd geraakt. Maar daarvoor moet ze eerst van de zolder zien te ontsnappen.

Schrijver: Isabel Ashdown
Oorspronkelijke titel: Lake child
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789402319835
Uitgever: Boekerij
Kleine leugens

Achttien jaar geleden zei Martha haar beste vriendin Juliet Sherman gedag op een donker weggetje langs een rivier in de Londense nacht. De volgende morgen werd Juliets fiets gevonden aan de waterkant. Juliet zelf was spoorloos verdwenen.

Bijna twee decennia later is Martha een bekende tv-persoonlijkheid en bereidt ze zich voor op het presenteren van een nieuw opsporingsprogramma. Haar eerste zaak is die van Juliet. Na al die jaren moet Martha contact zoeken met haar oude vrienden om te ontdekken wat er precies gebeurde in de laatste momenten van Juliets leven. Maar ook de allerbeste vrienden hebben geheimen voor elkaar.

Schrijver: Isabel Ashdown
Oorspronkelijke titel: Beautiful liars
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022585702
Uitgever: Boekerij
Kleine zus
Nadat ze elkaar zestien jaar lang niet hebben gezien, worden de zussen Jessica en Emily weer met elkaar herenigd. Nu ze hun lastige verleden achter zich hebben gelaten, keert de warmte tussen hen gelukkig terug. Algauw trekt Jess zelfs in bij Emily in haar comfortabele eilandhuis, waar ze woont met haar man en dochtertje Daisy. Pijn en oud zeer maken plaats voor harmonie en familieliefde. Eind goed al goed, zo lijkt het.

Maar als Daisy verdwijnt terwijl Jess op haar past, begint het perfecte leven dat Emily zo zorgvuldig heeft opgebouwd uit elkaar te vallen. Had ze haar zusje wel moeten vertrouwen, na alles wat er in het verleden is gebeurd?
Schrijver: Isabel Ashdown
Oorspronkelijke titel: Little sister
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022582411
Uitgever: Boekerij