Boekenplank:
Kies

Boeken van Paula Daly


Overzicht

  • Altijd dichtbij - Keep your friends close
  • Ontaard - Just what kind of mother are you?

gedetailleerd overzicht

OverzichtAltijd dichtbij
Wanneer de jongste dochter van Natty en Sean ziek wordt tijdens een schoolkamp en Natty een paar dagen van huis is om bij haar dochter te zijn, biedt haar goede vriendin Eve aan om haar gezin draaiend te houden.

Bij thuiskomst blijkt dat die ‘hulp’ iets te ver is doorgeslagen: Sean is verliefd geworden op Eve en het huwelijk valt uiteen. En hoe hard Natty ook probeert haar leven opnieuw op te bouwen, Eve slaagt er steeds opnieuw in haar dat onmogelijk te maken.

Dan ontvangt Natty een anoniem briefje waaruit blijkt dat dit bepaald niet de eerste keer is dat Eve op deze manier een gezin verwoest, met fatale consequenties. Natty is vastbesloten deze ‘serieminnares’ te ontmaskeren…

Schrijver: Paula Daly
Oorspronkelijke titel: Keep your friends close
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789026138331
Uitgever: De Fontein
Ontaard
Lisa's wereld stort in als Lucinda, de 13-jarige dochter van haar beste vriendin Kate, vermist raakt. Zij was immers vergeten dat het meisje zou komen logeren. Hoewel Kate volhoudt dat dit niet haar schuld is, weet Lisa beter.

Als Lucinda maar niet gevonden wordt dreigt Lisa's familie onder de druk te bezwijken. Haar kinderen komen op school in de problemen, en ze ontdekt haar man Joe liegt over waar hij is. Om haar gezin te redden, ziet Lisa maar één uitweg: zelf Lucinda vinden. Maar die zoektocht brengt geheimen aan het licht die elk gezin zouden vernietigen.

Uiteindelijk draait alles om de vraag: hoe ver ga je als moeder om je gezin te redden?
Schrijver: Paula Daly
Oorspronkelijke titel: Just what kind of mother are you?
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789032514037
Uitgever: De Fontein