Boekenplank:
Kies

Boeken van Linda Green

Meer over Linda Green

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Linda Green


Overzicht

  • Haar laatste woorden - The last thing she told me
  • Ik tel tot tien - While my eyes were closed
  • In een ogenblik - One moment

gedetailleerd overzicht

OverzichtHaar laatste woorden

Er zijn baby's achter in de tuin. Zorg goed voor mijn baby's.

Vlak voor Betty sterft, vraagt ze haar kleindochter Nicola om goed voor haar baby's te zorgen. In eerste instantie denkt Nicola dat Betty het over de beeldjes heeft die achter in de tuin staan. Maar als haar dochter tijdens het spelen een botje vindt, schakelt ze de politie in.

Terwijl het onderzoek in volle gang is, doet men ook in de tuin van de buren een gruwelijke vondst. Langzaam wordt duidelijk dat deze keurig onderhouden achtertuinen al jaren een verschrikkelijk geheim verbergen. En dat iemand tot alles in staat is om te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt.

Schrijver: Linda Green
Oorspronkelijke titel: The last thing she told me
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022586679
Ebook: 9789402313666
Uitgever: Boekerij
Ik tel tot tien
In een paar seconden kun je alles kwijtraken...

Een, twee, drie... Lisa Dale doet haar ogen dicht en telt, klaar voor een spelletje verstoppertje in de drukke speeltuin. Als ze haar ogen weer opendoet, is haar vierjarige dochter Ella weg. Verdwenen zonder een spoor achter te laten. De politie, de media en Lisa's familie - niemand heeft een idee wie de dader kan zijn.

Maar wat als de dader geen vreemdeling is? Wat als degene die het gedaan heeft denkt een goede daad te verrichten? En wat als Lisa's kleine meisje voor altijd is verdwenen? In een paar tellen kun je alles kwijtraken...

Schrijver: Linda Green
Oorspronkelijke titel: While my eyes were closed
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022579923
Ebook: 9789402308464
Uitgever: Boekerij
In een ogenblik

Eén moment kan alles voorgoed veranderen...

De tienjarige Finn is anders dan andere jongens: hij houdt van tuinieren en spelen op zijn ukelele, en wil alleen eten in cafés met de hoogste hygiëne-classificatie. Zijn eigenaardigheid leidt tot gepest op school en de scheiding van zijn ouders maakt zijn leven alleen maar zwaarder. Na een ruzie tussen zijn ouders om de voogdij, neemt Finns moeder hem mee naar een nieuw café.

De al wat oudere serveerster Kaz heeft een goed gevoel voor humor en een hart van goud, maar ze zit tegen een burn-out aan. Als Finn en zijn moeder tijdens een van haar diensten binnenkomen, wordt hun lot voorgoed bezegeld. Ze weten het nog niet, maar de tweede keer dat ze elkaar tegen het lijf lopen, zal hun leven op het spel staan.

Schrijver: Linda Green
Oorspronkelijke titel: One moment
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022592786
Ebook: 9789402316483
Uitgever: Boekerij