Boekenplank:
Kies
 • Home
 • O
 • Sheila O'Flanagan

Boeken van Sheila O'Flanagan

Meer over Sheila O'Flanagan

Genre: Roman

Geboren: 1958

Geboorteland: Ierland

Website: Sheila O'Flanagan


Overzicht

 • Bedonderd - Yours, faithfully
 • Daar sta je dan - Stand by me
 • De perfecte man - The perfect man
 • De uitnodiging - Bad behaviour
 • Het zusje van Caroline - Caroline's sister
 • Moeder gaat op stap - How will I know?
 • Over! - Far from over
 • Wegwezen! - He's got to go

gedetailleerd overzicht

OverzichtBedonderd
Iona is gewend altijd haar zin te krijgen. Ze heeft een knappe man, leuk werk en een prachtig huis. Nu wil ze dolgraag een baby. Voor Sally lijkt dat hoofdstuk allang afgesloten. Ze is twintig jaar gelukkig getrouwd en heeft een puberende dochter. Haar zwangerschap komt dan ook als een donderslag bij heldere hemel.

Twee vrouwen die niets met elkaar gemeen lijken te hebben. Tot hun levens met een geweldige knal in botsing komen. Iona en Sally krijgen beiden bericht dat hun echtgenoot gewond in het ziekenhuis ligt. Ze blijken al jaren dezelfde man te delen...
Schrijver: Sheila O'Flanagan
Oorspronkelijke titel: Yours, faithfully
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789044322149
Uitgever: The House of Books
Daar sta je dan
Dominique, een verlegen Iers meisje, ontmoet de charmante Brendan en trouwt met hem. Al snel ontpopt Brendan zich als een succesvolle zakenman. Dominique houdt zich dapper staande in haar nieuwe rol en wordt een regelrechte glamourlady. Tot op een dag Brendans bedrijf bankroet gaat en Brendan zelf van de aardbodem verdwenen lijkt.

Dominique blijft volkomen ontredderd achter met haar dochtertje. Na een loodzware periode lukt het haar er weer bovenop te komen als een gelukkige, sterkere vrouw. Er gloort zelfs een nieuwe liefde aan de horizon. Plotseling staat Brendan weer voor de deur - in de verwachting dat alles bij het oude is gebleven.
Schrijver: Sheila O'Flanagan
Oorspronkelijke titel: Stand by me
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789044340044
Uitgever: The House of Books
De perfecte man
Een luxe cruise naar de Cariben. Warme, tropische dagen, heerlijke zwoele nachten. Maar de Ierse zussen Britt en Mia stappen niet als toerist aan boord van de Aphrodite.

Britt gaat workshops geven over haar bestseller De perfecte man en wordt geacht een ware liefdesexpert te zijn. Haar zus Mia, die meegaat als assistent, is nog steeds verliefd op haar oude vlam en is zich nauwelijks van andere mannen bewust.

Zal de exotische magie van de Cariben ook voor de nuchtere Britt en de dromerige Mia haar werk doen? Blijft het bij een onschuldige flirt of durven beide vrouwen alles te riskeren en een nieuwe toekomst te omarmen?
Schrijver: Sheila O'Flanagan
Oorspronkelijke titel: The perfect man
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789044330748
Uitgever: The House of Books
De uitnodiging
Darcey heeft niets te klagen. Het gaat prima met haar carrière, ze heeft een prachtig appartement in het centrum van Dublin en haar kledingkast hangt vol met dure designerspullen. Oké, er is op dit moment geen Mr. Right in haar leven maar er zijn genoeg bewonderaars. Waarom krijgt Darcey dan de rillingen van een onverwachte uitnodiging om een huwelijk bij te wonen?

Omdat de bruid ooit haar allerbeste vriendin Nieve was. En de bruidegom? Aidan. De man die Darcey dumpte... voor Nieve. Zal Darcey het verraad van haar vriendin kunnen vergeven? Of gaat ze het feest flink verpesten?
Schrijver: Sheila O'Flanagan
Oorspronkelijke titel: Bad behaviour
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044325768
Uitgever: The House of Books
Het zusje van Caroline
Caroline en Tossa verschillen van elkaar als dag en nacht. Caroline, de oudste, is mooi om te zien, populair en dol op feestjes. Tossa is daarentegen rustiger, serieus en carrière gericht. Hoewel succesvol, is het haar bruisende zus die alle aandacht naar zich toe trekt. Tot op een avond de bom barst...

Tossa, die zich altijd het lelijke eendje heeft gevoeld, verbluft zowel Caroline als zichzelf door een impulsieve daad, met verstrekkende gevolgen. Gekwetst, aangeslagen en woedend verbreken de zusjes elk contact en proberen, los van elkaar, hun eigen weg te gaan. Maar een zussen band is niet zomaar te verbreken...
Schrijver: Sheila O'Flanagan
Oorspronkelijke titel: Caroline's sister
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789055017188
Uitgever: BZZTôH


Moeder gaat op stap
Op haar vijfde verjaardag werd Claire verliefd op Billy. Later werden ze minnaars, toen man en vrouw, en vervolgens de ouders van een prachtige dochter. Het had hun leven lang moeten duren, maar het eindigde in een tragedie.

Jaren later is Claire er nog steeds van overtuigd dat geen enkele man Bill ooit zal kunnen vervangen. Haar leven draait nu om haar tienerdochter Georgia. Die heeft dringend behoefte aan advies over jongens; en daar heeft Claire geen ervaring mee.

Om Georgia te helpen besluit ze voor de eerste keer in haar leven te gaan daten. En dan ontdekt ze dat het andere geslacht schittert door aanwezigheid - in alle soorten en maten. Er gaat een nieuwe wereld open voor Claire.
Schrijver: Sheila O'Flanagan
Oorspronkelijke titel: How will I know?
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789044319569
Uitgever: The House of Books
Over!
Gemma is een vijfendertigjarige, alleenstaande moeder van twee kinderen. Ze is gescheiden van David en heeft daar nog geen minuut spijt van gehad. Tot David besluit opnieuw te trouwen.

Orla is jong, slank en aantrekkelijk. Maar haar rol als tweede echtgenote is niet wat zij zich ervan voorstelde. Het vooruitzicht altijd in Gemma's schaduw te moeten leven, bederft haar prille geluk.

David houdt van beide vrouwen. Hij vindt het geen enkel probleem dat Orla in leeftijd niet zoveel scheelt met de tienerdochter uit zijn eerste huwelijk. Wat wil een man nog meer?

Pas wanneer Gemma en Orla het op een akkoordje gooien, begrijpt David dat zijn problemen nog maar net begonnen zijn...
Schrijver: Sheila O'Flanagan
Oorspronkelijke titel: Far from over
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789044301557
Uitgever: The House of Books
Wegwezen!
Nessa, Cate en Bree zijn zussen van elkaar, maar daar stopt de gelijkenis ook meteen. Nessa is getrouwd met Adam, moeder en gek op horoscopen. Cate gaat voor haar carrière en beroemde vriend Finn, en Bree is de wildebras van het stel en weigert een vaste relatie aan te gaan.

Wanneer Nessa begint te vermoeden dat Adam haar ontrouw is, realiseert Cate zich dat er in haar relatie met Finn ook iets niet klopt. Terwijl haar twee oudere zussen worstelen met hun relatieproblemen, overkomt Bree iets wat ze nooit had zien aankomen. Ze wordt verliefd!

De levens van de drie zusjes waar ze ooit zo tevreden mee waren veranderen in pure chaos. Want als het om mannen gaat, is elk probleem er één te veel...
Schrijver: Sheila O'Flanagan
Oorspronkelijke titel: He's got to go
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789044313062
Uitgever: The House of Books