Boekenplank:
Kies

Boeken van Lucy Dillon

Lucy Dillon is dol op boeken, honden en cake. Haar romans hebben meerdere prijzen gewonnen en worden in heel Europa vertaald en gelezen.

Meer over Lucy Dillon

Genre: Roman

Geboren: 1974

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Lucy Dillon


Overzicht

  • Een klein gebaar - One small act of kindness
  • Honderd stukjes van mij - A hundred pieces of me
  • Mijn grootste wens - All I ever wanted

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen klein gebaar

Libby en haar man Jason hebben hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Ze hebben grootse ideeën over hoe ze het gaan aanpakken: ruime, luxueuze kamers en badkamers, en zij als het team achter de schermen. Maar de zaken gaan beslist niet zoals gepland, niet met de verbouwing en niet met de samenwerking tussen Libby en Jason zelf.

Dan wordt een onbekende vrouw voor hun deur aangereden. Door het ongeluk weet zij niet meer wie ze is of waarom ze daar was - de enige aanwijzing die het ziekenhuispersoneel kan vinden over haar identiteit is een kaartje in haar broekzak met daarop de naam en het adres van het hotel. Als Libby de vrouw een kamer in het hotel aanbiedt om te herstellen, kan ze niet voorzien wat voor lawine aan gebeurtenissen ze daarmee in gang zet...

Schrijver: Lucy Dillon
Oorspronkelijke titel: One small act of kindness
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789026145001
Ebook: 9789026145018
Uitgever: De Fontein
Honderd stukjes van mij

Gina Bellamy's leven is een chaos. Daar staat ze dan, na haar scheiding, in een te kleine flat met te veel dozen vol spullen uit haar oude leven. Ze staat voor de keuze: doormodderen of eens en voor altijd uitvinden wie ze écht is.

Het is tijd voor drastische maatregelen: al haar bezittingen de deur uit, alleen de honderd meest belangrijke dingen mogen blijven. Maar welke honderd dingen? Elke brief, elk souvenir, elk díng is een herinnering. Gina moet kiezen wat in haar nieuwe leven past en wat ze los wil laten, want alleen dan ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden...

Schrijver: Lucy Dillon
Oorspronkelijke titel: A hundred pieces of me
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789026142000
Ebook: 9789026142017
Uitgever: De Fontein
Mijn grootste wens

Soms vind je vriendschap waar je het niet verwacht...

Eva voelt zich verloren zonder haar man Mick, die twee jaar geleden is overleden. Voor hem had ze haar eigen dromen opzijgezet, en nu is ze bijna veertig en staat ze met lege handen.

Caitlin ziet haar leven instorten: haar huwelijk loopt op de klippen en haar dochtertje, de 4-jarige Nancy, heeft sinds de scheiding geen woord meer gesproken. Caitlin maakt zich grote zorgen, maar geen dokter weet een oplossing.

Nancy is haar stem kwijt. Maar is er iemand die luistert naar de woorden die ze niet durft te zeggen?

Schrijver: Lucy Dillon
Oorspronkelijke titel: All I ever wanted
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789026150906
Ebook: 9789026150913
Uitgever: De Fontein