Boekenplank:
Kies

Boeken van Lucy Diamond

Meer over Lucy Diamond

Genre: Roman

Website: https://www.lucydiamond.co.uk/


Overzicht

  • Door dik en dun - Sweet temptation
  • Het roer om - The summer with my sister
  • In het diepe - The beach cafe

gedetailleerd overzicht

OverzichtDoor dik en dun
Het zit Maddie niet mee: haar baas zet haar regelmatig live op de radio voor paal, haar beeldschone moeder blijft maar hinten dat ze wat aan haar gewicht moet doen en haar kinderen generen zich voor haar na een rampzalige moederrace op sportdag. Dan start haar baas een beautycampagne voor het personeel en wordt Maddie zonder pardon ingeschreven bij FatBusters, een afvalgroep. Vol tegenzin sleept ze zich naar de eerste afspraak, ervan overtuigd dat het een vernederende bedoening zal zijn. Niets blijkt minder waar. Maddie vindt twee onverwachte bondgenoten: de cynische Lauren, die ondanks haar aversie voor romantiek een datingsite runt, en Jess, een verlegen schoonheidsspecialiste die wil afvallen voor haar trouwdag. Samen pakken ze de obstakels in hun leven aan, met verrassend resultaat.
Schrijver: Lucy Diamond
Oorspronkelijke titel: Sweet temptation
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-475-1561-6
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Het roer om
Polly Johnson is een succesvolle zakenvrouw. Ze geeft geld uit als water, drinkt elke dag champagne in een exclusieve club en woont in een groot appartement in Londen. Dan slaat het noodlot toe: Polly verliest haar baan. Voor ze het goed en wel beseft staat haar woning in de verkoop en is er niets meer over van haar luxeleventje. Noodgedwongen trekt ze bij haar ouders in, die in een klein huisje op het Engelse platteland wonen. Als ze haar zus Clare weer ziet, wordt Polly voor het eerst geconfronteerd met haar afstandelijke en egocentrische houding. Ze begint zich te realiseren hoe eenzaam en kaal haar leven in Londen was. Maar net als ze zich eindelijk weer wat gaat openstellen voor anderen, komt ze haar jeugdliefde Jay tegen, van wie Polly niet voor niets voorgoed afscheid had genomen...
Schrijver: Lucy Diamond
Oorspronkelijke titel: The summer with my sister
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789000311095
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
In het diepe
Evie is het zwarte schaap van de familie. Haar twee zussen hebben hun leventje perfect op orde, met een gezin, een mooi huis en een goede baan. Evie daarentegen heeft een cv vol uitzendbaantjes. O, en ze heeft Matthew nog: haar zeer verantwoordelijke en volwassen vriend. Evie is zich net aan het verzoenen met haar saaie lot, als ze hoort dat haar tante Jo plots is overleden. Tot grote verbazing van de hele familie laat Jo haar geliefde strandtent na aan de onverantwoordelijke, impulsieve Evie. Terwijl Matthew en haar familieleden haar onder druk zetten om de strandtent te verkopen, wordt Evie gedwongen een kritische blik op haar leven te werpen. Wil ze de strandtent verkopen en braaf doen wat van haar wordt verwacht? Of is het misschien hoog tijd om de boel eens volledig om te gooien?
Schrijver: Lucy Diamond
Oorspronkelijke titel: The beach cafe
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 978-90-475-2046-7
Uitgever: Van Holkema & Warendorf