Boekenplank:
Kies

Boeken van Veronica Henry

Meer over Veronica Henry

Website: http://www.veronicahenry.co.uk

Overzicht
  • Echte liefde vind je in de boekhandel - How to find love in a bookshop
  • Het huis Honeycote - Honeycote
  • Het huis van je dromen - The forever house

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Echte liefde vind je in de boekhandel
Nightingale Books, aan de hoofdstraat van een Engels stadje, is een droom voor de echte boekenliefhebber. Emilia Nightingale heeft het echter moeilijk en de verleiding om de winkel te verkopen is groot. Maar ze heeft haar pas overleden en zeer geliefde vader beloofd dat ze zijn werk zou voortzetten. Ook de klanten willen graag dat de boekwinkel blijft.

Sarah Basildon, de eigenaresse van Landgoed Peasebrook, kwam vaak haar hart uitstorten. Of had zij ook een andere reden om langs te komen? Gelukkig heeft Emilia naast beste vriendin Andrea en collega Dave ook heel veel aan Marlowe, een goede vriend van haar vader - die een stuk jonger blijkt te zijn dan ze dacht...
Schrijver: Veronica Henry
Oorspronkelijke titel: How to find love in a bookshop
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789022579190
Uitgever: De Boekerij
Het huis Honeycote
De brouwerij Honeycote biedt werk aan veel mensen, maar alleen Mickey beseft dat het bedrijf in financiële nood verkeert. Hij verdrinkt zijn problemen in alcohol. Daarbij heeft hij gemengde gevoelens over zijn affaire met Kay: hij aanbidt zijn vrouw Lucy, dus waarom bedriegt hij haar?

Zijn minnares Kay weet niets van zijn twijfels. Zelf is zij getrouwd om het geld en ze denkt nu bij Mickey het geluk gevonden te hebben. Ambitie lijkt de belangrijkste drijfveer van de Liddiards, of speelt ook de zoektocht naar de ware liefde een rol in hun leven?

Schrijver: Veronica Henry
Oorspronkelijke titel: Honeycote
Eerste uitgave: 2002
ISBN: 90-325-0816-4
Uitgever: De Kern
Het huis van je dromen
Hunter’s Moon is het perfecte huis in de meest schilderachtige omgeving die iemand zich maar zou kunnen wensen: in een dal naast een riviertje in de mooie, heuvelachtige streek de Cotswolds. Vijftig jaar lang werd het bewoond door de familie Willoughby, maar door onvoorziene omstandigheden moeten er nu nieuwe eigenaren voor worden gezocht.

Belinda Baxter, de makelaar die het voormalige jachthuis onder haar hoede heeft, voelt zich tot diep in haar ziel aangetrokken tot het prachtige gebouw, en ze wil er heel graag het perfecte gezin voor vinden. Maar als door de verkoop oude geheimen aan het licht komen en Belinda wordt geconfronteerd met een dramatische geschiedenis over een familie die verscheurd wordt door meningsverschillen, zal ze ook eindelijk haar eigen verleden en haar gebroken hart onder ogen moeten zien...

Schrijver: Veronica Henry
Oorspronkelijke titel: The forever house
Eerste uitgave: 2017
ISBN: 9789022582947
Uitgever: De Boekerij