Boekenplank:
Kies

Boeken van Dorothy Koomson

Meer over Dorothy Koomson

Genre: Roman

Website: Dorothy Koomson


Overzicht

  • Begraven schaamte - The Ice Cream Girls
  • Elk hart heeft een raampje - Marshmallows for breakfast
  • Mijn mooie dochter - My best friend's girl
  • Slaap lekker, lieve schat - Goodnight, beautiful

gedetailleerd overzicht

OverzichtBegraven schaamte
Als tieners zijn Poppy en Serena de enige getuigen van een brute misdaad. 'De IJsmeisjes' zoals zij door de media worden genoemd, moeten voor het gerecht verschijnen. Poppy wordt veroordeeld en na bijna twintig jaar gevangenschap is zij vastbesloten de zaken uit het verleden recht te zetten. Serena, gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen, wil er nooit meer over praten. Zelfs haar echtgenoot weet nergens van. Maar soms kan het verleden niet dood en begraven blijven. Poppy en Serena moeten opnieuw door een hel...
Schrijver: Dorothy Koomson
Oorspronkelijke titel: The Ice Cream Girls
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-443-3071-7
Uitgever: The House of Books
Elk hart heeft een raampje
Kendra Tamale reist van Australië naar Engeland om een nieuw leven te beginnen. In Londen huurt ze een appartement bij Kyle, de aardige, pasgescheiden vader van een tweeling. En hoezeer Kendra aanvankelijk ook tegensputtert, ze komt er niet onderuit dat de zesjarige kinderen Summer en Jaxon haar al snel als hun nieuwe moeder adopteren. Maar Kendra verbergt een pijnlijk verleden. Het kost haar veel kracht om Kyle en de kinderen oprecht in haar hart te sluiten. Tot het moment dat de ex van Kyle de tweeling opeist. Dan staat Kendra voor het grootste emotionele dilemma van haar leven.
Schrijver: Dorothy Koomson
Oorspronkelijke titel: Marshmallows for breakfast
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-443-2121-0
Uitgever: The House of Books
Mijn mooie dochter
Kamryn en Adele zijn hartsvriendinnen. Tot Adele naar bed gaat met Kamryns verloofde Nate. Erger nog, Adele wordt zwanger en krijgt zijn kind. Kamryn wil haar verloofde en haar beste vriendin nooit meer zien. Jaren later ontvangt ze weer bericht van Adele. Zij is stervende en smeekt Kamryn in het ziekenhuis voor haar dochtertje Tegan te zorgen. Met een drukke baan en een nog drukker sociaal leven, is een vijfjarig meisje opvoeden wel het laatste waar Kamryn behoefte aan heeft. En Tegan lijkt ook nog sprekend op Nate. Maar verder is er niemand die zich het lot van het kind aantrekt. Heeft Kamryn wel een keus?
Schrijver: Dorothy Koomson
Oorspronkelijke titel: My best friend's girl
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 90-443-1659-1
Uitgever: The House of Books
Slaap lekker, lieve schat
Acht jaar geleden werd Nova draagmoeder voor haar beste vriend Mal en zijn vrouw Stephanie. Halverwege de zwangerschap bedacht het paar zich plotseling en liet Nova zwanger, bang en alleen achter. Aanvankelijk was Stephanie ontzettend blij dat ze moeder zou worden - tot ze een sms'je van Mal aan Nova las: 'Slaap lekker, lieve schat.' Doodsbang om haar man te verliezen vroeg Stephanie hem alle banden met Nova te verbreken. Nu wacht Nova angstig af of de ernstig zieke zevenjarige Leo uit zijn coma zal ontwaken. Ondanks haar woede en verdriet wil ze Mal de kans geven zijn zoon te ontmoeten voor het te laat is.
Schrijver: Dorothy Koomson
Oorspronkelijke titel: Goodnight, beautiful
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-443-2573-7
Uitgever: The House of Books