Boekenplank:
Kies

Boeken van Cara Hunter

Cara Hunter studeerde Engelse literatuur aan de universiteit van Oxford. Ze woont en werkt in Oxford.

Meer over Cara Hunter

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Moord in de familie - Murder in the family

Adam Fawley

  1. Dicht bij huis - Close to home
  2. In het donker - In the dark

gedetailleerd overzicht

OverzichtMoord in de familie

Een cold case. Zes experts. Kun jij de moord oplossen voordat zij het doen?

'Welkom bij een nieuw seizoen van Infamous, de true crime-tv-serie waarin een team van experts oude zaken opnieuw bekijkt. Deze keer: de brute, onopgeloste moord op Luke Ryder. Twintig jaar geleden hield deze zaak het hele land in zijn greep. En nu: Eén cold case. Negen afleveringen. Zes experts. Kun jij de moord oplossen voordat zij het doen?'

Luke Ryder werd in 2003 door zijn tienjarige stiefzoon Guy dood gevonden in de tuin. Guy is inmiddels tv-producent van de razend­populaire true crime-serie Infamous. En dit seizoen is de zaak wel heel persoonlijk: de moord op zijn stiefvader.

Guy heeft een team van zes experts bijeengebracht, onder wie een detective, een patholoog-anatoom, een onderzoeksjournalist en een forensisch psycholoog. Samen zullen ze nogmaals het bewijsmateriaal beoordelen, getuigen opnieuw horen en uitgebreid met de familie spreken.

De hoofdrolspelers van het drama worden herenigd - voor het oog van de camera. Maar wie spreekt de waarheid?

Schrijver: Cara Hunter
Oorspronkelijke titel: Murder in the family
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789049203870
Ebook: 9789402323757
Uitgever: Boekerij

Adam FawleyDicht bij huis

Ze weten wie het gedaan heeft. Misschien niet bewust. Misschien nog niet. Maar ze weten het.

Afgelopen nacht is de achtjarige Daisy Mason verdwenen van een familiefeest. Inspecteur Adam Fawley, die op de zaak wordt gezet, houdt alle opties open, maar hij weet dat de dader negen van de tien keer dicht bij huis gezocht moet worden. Daisy’s familie gedraagt zich inderdaad nogal opvallend - haar moeder doet er alles aan om de schijn op te houden en haar vader blijft koel en afstandelijk tijdens de verhoren. En Daisy’s teruggetrokken broertje laat al helemaal niks los.

Fawley probeert het meisje uit alle macht te vinden, maar ze lijkt te zijn verdwenen zonder een spoor achter te laten. Niemand weet wat er is gebeurd, niemand heeft iets gezien - beweren ze. Maar iedereen heeft een mening en iedereen, zo lijkt het, draagt een geheim met zich mee. Dat moet betekenen dat iemand liegt... En dat de tijd begint te dringen voor Daisy.

Schrijver: Cara Hunter
Oorspronkelijke titel: Close to home
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044638363
Ebook: 9789044638370
Uitgever: Prometheus
In het donker

Weet jíj wat er in het huis van je buren aan de hand is?

Een vrouw en een kind worden aangetroffen in een kelder - ze leven nog, maar het scheelt niet veel. Niemand weet wie ze zijn. De vrouw praat niet en er zijn geen vermiste personen in de database te vinden waarmee hun profielen matchen. De bejaarde bewoner van het huis beweert de vrouw en het kind nog nooit te hebben gezien.

De inwoners van de rustige straat in Oxford zijn in shock. Hoe heeft deze tragedie zich recht onder hun neus kunnen voltrekken?

Inspecteur Adam Fawley weet echter dat niks onmogelijk is. En dat de betrokkenen geen van allen zo onschuldig zijn als ze lijken.

Schrijver: Cara Hunter
Oorspronkelijke titel: In the dark
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789044641820
Uitgever: Prometheus