Boekenplank:
Kies

Boeken van Alafair Burke

Alafair Burke is afgestudeerd in rechten, heeft vele jaren als openbaar aanklager gewerkt en is nu rechtenprofessor aan de universiteit. Ze heeft al vele bestsellers geschreven en is de co-auteur van de Under Suspicion-serie met Mary Higgins Clark. Haar vader is de schrijver James Lee Burke.

Meer over Alafair Burke

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1969

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Alafair Burke


Overzicht

  • De echtgenote - The wife
  • De ex - The ex
  • Vind mij - Find me / The girl she was

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe echtgenote

Wanneer Jason, een bekende en briljante professor, door een jonge studente wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, wordt zijn echtgenote Angela gedwongen om een tweede blik te werpen op zowel de man met wie ze trouwde als de vrouwen die ze weigert te geloven.

En dan brengt een andere vrouw, Kerry Lynch, een nog verontrustender aantijging naar voren en begint Angela's perfecte leven uiteen te vallen. Jason houdt vol dat hij onschuldig is en Angela gelooft hem. Nog wel. Want als Kerry plots verdwijnt, begint haar twijfel het te winnen van haar loyaliteit als echtgenote.

Als ze wordt opgeroepen voor Jason te getuigen, realiseert ze zich dat er duistere geheimen naar boven kunnen komen. Geheimen die ze liever voor zich houdt...

Schrijver: Alafair Burke
Oorspronkelijke titel: The wife
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401610049
Ebook: 9789401610018
Uitgever: Xander
De ex

Als Olivia hoort dat haar ex-verloofde Jack Harris is gearresteerd voor een drievoudige moord twijfelt ze er geen seconde aan dat hij onschuldig is. De enige vraag die er rest: wie zou er zo ver gaan om hem in de val te laten lopen, en waarom?

In een poging haar vroegere fouten goed te maken besluit ze Jack te helpen. Maar terwijl er meer en meer ijzingwekkend bewijs opduikt dat tegen hem spreekt, begin je samen met Olivia te vermoeden dat zíj degene is die gemanipuleerd wordt. De man die ze kende had dit nooit kunnen doen... maar wat als ze hem nooit écht gekend heeft?

Schrijver: Alafair Burke
Oorspronkelijke titel: The ex
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401610780
Ebook: 9789401610834
Uitgever: Xander
Vind mij

Haar verleden dreigt haar in te halen...

Het is vijftien jaar geleden dat Hope Miller in een klein dorpje in New Jersey werd aangetroffen in een autowrak. Door haar geheugenverlies heeft ze geen idee wie ze is of waar ze vandaan komt.

Nu wil ze elders opnieuw beginnen, maar haar advocaat en tevens beste vriendin Lindsey Kelly is huiverig. Lindseys angsten worden bewaarheid wanneer Hope opnieuw spoorloos verdwijnt. Een druppel bloed op de plek van verdwijning is de enige aanwijzing... en die matcht met een beruchte seriemoordenaar.

Lindsey zal met detective Ellie Hatcher alles op alles moeten zetten om Hope terug te vinden, maar in dit razend spannende complot is niets wat het lijkt...

Schrijver: Alafair Burke
Oorspronkelijke titel: Find me / The girl she was
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789401617338
Ebook: 9789401617550
Uitgever: Xander