Boekenplank:
Kies

Boeken van Alafair Burke

Alafair Burke is geboren in Fort Lauderdale (Florida, VS). Burke is afgestudeerd in rechten, heeft vele jaren als openbaar aanklager gewerkt en is nu rechtenprofessor aan de universiteit. Ze heeft al vele bestsellers geschreven en is de co-auteur van de Under Suspicion-serie met Mary Higgins Clark. Haar vader is de schrijver James Lee Burke.

Meer over Alafair Burke

Website: http://alafairburke.com/category/blog/

Geboren: 1969

Overzicht

De echtgenote

Wanneer Jason, een bekende en briljante professor, door een jonge studente wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, wordt zijn echtgenote Angela gedwongen om een tweede blik te werpen op zowel de man met wie ze trouwde als de vrouwen die ze weigert te geloven.

En dan brengt een andere vrouw, Kerry Lynch, een nog verontrustender aantijging naar voren en begint Angela's perfecte leven uiteen te vallen. Jason houdt vol dat hij onschuldig is en Angela gelooft hem. Nog wel. Want als Kerry plots verdwijnt, begint haar twijfel het te winnen van haar loyaliteit als echtgenote.

Als ze wordt opgeroepen voor Jason te getuigen, realiseert ze zich dat er duistere geheimen naar boven kunnen komen. Geheimen die ze liever voor zich houdt...

Schrijver: Alafair Burke
Oorspronkelijke titel: The wife
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789401610049
Uitgever: Xander Uitgevers