Boekenplank:
Kies

Boeken van Lisa Maxwell

Meer over Lisa Maxwell

Genre: Fantasy / SF

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Lisa Maxwell


Magiër

  1. De laatste magiër - The last magician
  2. De duivelsdief - The devil's thief
  3. De vloek van de slang - The serpent's curse

gedetailleerd overzicht

MagiërDe laatste magiër
Stop de magiër. Steel het boek. Red de toekomst.

New York, 1902. In een magisch New York schuilt het verraad op elke straathoek. Magie is bijna uitgestorven. De Mageus - de laatsten die nog magische krachten hebben - leven in de schaduwen en verbergen wie ze zijn. Als ze Manhattan binnentreden, verliezen ze hun krachten en worden ze voor altijd gevangen gehouden op het eiland. Soms overleven ze het niet...

Esta is een getalenteerde dief, opgeleid om magische kunstvoorwerpen te stelen van de sinistere Orde. Met haar aangeboren talent om de tijd te manipuleren, kan Esta deze kostbare voorwerpen laten verdwijnen voordat de Orde zelfs maar beseft dat ze er is. Haar training bereidde haar voor op het ultieme doel: terugreizen in de tijd om een eeuwenoud boek te stelen dat de geheimen van de Orde bevat, voordat het vernietigd wordt en de Mageus een hopeloze toekomst tegemoet gaan.

Schrijver: Lisa Maxwell
Oorspronkelijke titel: The last magician
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022582879
Ebook: 9789402310399
Uitgever: Boekerij
De duivelsdief

Vind de stenen. Houd de dief. Wreek het verleden.

New York, 1902. Magie is bijna uitgestorven. De Mageus - de laatsten die nog magische krachten bezitten - leven in de schaduwen en verbergen wat ze zijn. Want het oude New York is een gevaarlijke plek waar meedogenloze geheime genootschappen de dienst uitmaken. Esta behoort tot de Mageus en is een geoefende dief met een aangeboren talent om de tijd te manipuleren. Ze moet al haar krachten aanwenden om de Mageus voor de ondergang te behoeden.

Esta’s ouders zijn vermoord. Haar leven is gestolen. En alles wat ze wist over magie bleek een leugen. Ze dacht dat het Boek der Mysteriën de sleutel zou zijn om de Mageus te redden uit de greep van de Orde, maar het gevaar op de bladzijden bleek groter dan ze ooit kon vermoeden.

Om de verschrikkelijke kracht van het boek te beteugelen, moeten Esta en Harte vier elementaire stenen vinden die verspreid zijn over het continent. Maar oude en nieuwe vijanden liggen op de loer en zijn uit op wraak. Het verleden en de toekomst raken steeds meer met elkaar verbonden en de tijd om de geschiedenis te herschrijven raakt op - zelfs voor een dief die kan tijdreizen.

Schrijver: Lisa Maxwell
Oorspronkelijke titel: The devil's thief
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022585559
Ebook: 9789402311921
Uitgever: Boekerij
De vloek van de slang

Ontsnap aan de slang. Ontwijk de vloek. Herschrijf het heden...

Esta is een doorgewinterde dief met een aangeboren gave om door de tijd te reizen. Haar hele leven is ze getraind voor één missie: terugreizen naar het New York van 1902 om het Boek der Mysteriën te stelen. Maar het boek bewaarde een groter gevaar dan iemand ooit voor mogelijk had gehouden: de wraakzuchtige godin Seshat zat gevangen tussen de pagina’s. Haar gruwelijke kracht leeft nu voort in Esta’s vriend Harte.

Esta en Harte zijn de enigen die Seshat kunnen tegenhouden, maar ze zijn gestrand in de tijd, elk op een ander continent. Gescheiden door tijd en ruimte zal Esta al haar magie en sluwheid moeten aanwenden om Harte te redden en Seshat te stoppen. Maar wat ze niet weet, is dat er een nog veel groter gevaar dreigt - gruwelijker en meedogenlozer dan Seshat en de Orde samen.

Schrijver: Lisa Maxwell
Oorspronkelijke titel: The serpent's curse
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022591512
Ebook: 9789402316476
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers