Boekenplank:
Kies

Boeken van Gail McHugh

Meer over Gail McHugh

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten


Collide

  1. Tweestrijd - Collide
  2. Hartslag - Pulse

gedetailleerd overzicht

CollideTweestrijd

Emily Cooper is kapot van het overlijden van haar moeder en verhuist naar New York om opnieuw te beginnen. Haar vriend Dillon wil dat ze bij hem komt wonen, maar Emily is daar nog niet klaar voor en trekt in bij een vriendin. Ze neemt een baantje in een Italiaans restaurant om de huur te kunnen betalen.

Tijdens haar werk ontmoet ze Gavin. Hij is rijk, charmant en ontzettend aantrekkelijk. Emily doet haar best zich te verzetten tegen wat ze voelt voor Gavin, al weet ze het eigenlijk al vanaf de eerste blik: ze wil hem. Ze begint een beetje te twijfelen aan haar relatie met Dillon. Ligt dat aan Dillon, of aan de zinderende spanning tussen haar en Gavin?

Emily zal een paar belangrijke keuzes moeten maken. Keuzes die ervoor zullen zorgen dat vriendschappen eindigen, harten gebroken worden en haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Schrijver: Gail McHugh
Oorspronkelijke titel: Collide
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021405384
Ebook: 9789021405391
Uitgever: Q
Hartslag

Emily Cooper heeft eindelijk ingezien dat haar relatie met de manipulatieve Dillon niet goed voor haar is. Ze blaast hun huwelijk af. Eindelijk durft ze haar ware gevoelens onder ogen te zien: ze houdt van Gavin. Hij is de liefde van haar leven, maar ze heeft die liefde op het spel gezet door te lang bij Dillon te blijven.

Ze is bereid alles op te geven om Gavin terug te winnen en gaat naar hem op zoek in de hoop dat het nog niet te laat is. Ondertussen is Dillon niet van plan Emily zonder slag of stoot te laten gaan...

Schrijver: Gail McHugh
Oorspronkelijke titel: Pulse
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021407364
Ebook: 9789021407371
Uitgever: Q

Gerelateerde schrijvers