Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Jennifer McMahon

Boeken van Jennifer McMahon

Meer over Jennifer McMahon

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1968

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jennifer McMahon


Overzicht

  • Het eiland van de verdwenen meisjes - Island of lost girls
  • Ontmanteling - Dismantled

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet eiland van de verdwenen meisjes
Wat gebeurt er als ze verdwijnen?

Rhonda is nietsvermoedend op weg naar een sollicitatiegesprek als ze zich ineens midden in een misdaadscène bevindt. Terwijl ze in haar auto zit te wachten tot de pompbediende van het tankstation terugkomt om haar te helpen, ziet ze vlakbij iemand die is verkleed als een konijn, een jong meisje uit een auto grijpen.

Verward door het absurde konijnenkostuum is Rhonda als in trance, en tegen de tijd dat ze bij zinnen komt zijn de kidnapper en het kind al verdwenen. Geplaagd door schuldgevoel helpt ze mee aan het politieonderzoek.

Maar als ze dichter bij de identiteit van de kidnapper komt, komt ze ook dichter bij de waarheid achter de verdwijning van een ander kind - haar beste vriendin Lizzy, die jaren geleden verdween...
Schrijver: Jennifer McMahon
Oorspronkelijke titel: Island of lost girls
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789022568965
Ebook: 9789402301922
Uitgever: Boekerij
Ontmanteling
'Vertel mij je grootste geheim...'

Henry, Tess, Spencer, Winnie en Suz ontmoeten elkaar op de universiteit en vormen al snel een hechte groep die de naam The Compassionate Dismantlers krijgt. Ze schrijven een manifest - 'Om iets te kunnen begrijpen moet het worden ontmanteld' - en proberen daar naar te leven tijdens een zomer in een afgelegen huis in de bossen van Vermont. Hun experimenten, vandalisme en radicale activiteiten leiden tot de schokkende dood van Suz.

Bijna tien jaar later zijn Henry en Tess getrouwd en wonen ze een uur rijden van het huis waar het drama plaatsvond. Wanneer een van de andere leden van de groep zelfmoord pleegt, lijkt dat een reeks angstaanjagende gebeurtenissen in te luiden. Is er iemand die weet van hun geheim? Is Suz echt dood, of heeft ze een manier gevonden om terug te komen?
Schrijver: Jennifer McMahon
Oorspronkelijke titel: Dismantled
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022553565
Ebook: 9789460927560
Uitgever: Boekerij