Boekenplank:
Kies

Boeken van Holly McQueen

Meer over Holly McQueen

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Isabel Bookbinder

  1. Bestseller babe - The glamorous (double) life of Isabel Bookbinder
  2. Isabelissimo - The fabulously fashionable life of IsabelBookbinder
  3. Confetti in bed - Confetti confidential

gedetailleerd overzicht

Isabel BookbinderBestseller babe

Het leven van Isabel Bookbinder is niet bepaald opwindend. Ze heeft een saai vriendje en een duffe baan bij een krant. Gelukkig heeft de altijd optimistische Isabel een geweldig plan. Ze gaat een bestseller schrijven. Ze wordt beroemd!

Er staat natuurlijk nog geen letter op papier, maar Isabel dagdroomt er lustig op los. Vooral wanneer ze de waanzinnig aantrekkelijke literair agent Joe Madison ontmoet. Tot ze op haar werk per ongeluk een enorme blunder maakt, die uitgroeit tot een politiek seksschandaal.

Schrijver: Holly McQueen
Oorspronkelijke titel: The glamorous (double) life of Isabel Bookbinder
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044323801
Uitgever: The House of Books
Isabelissimo
Isabel Bookbinder wil modeontwerpster worden. Ze ziet het al helemaal voor zich: zij als stralend middelpunt op de catwalk na de succesvolle lancering van haar exclusieve debuutcollectie. Stella, Miu Miu en Valentino kunnen wel inpakken!

Voorlopig gaat Isabel aan de slag op de redactie van een modeblad. Toegegeven, een bescheiden beginnetje, maar ze heeft nog nooit een draad door een naald gestoken. Met onverwoestbaar optimisme struikelt Isabel vrolijk verder, dromend over haar nieuwe parfumlijn (Isabelissimo) en haar bijnavriendschap met John Galliano.

Wanneer haar geliefde Will naar de Caraïben vertrekt, niet met haar maar met zijn nieuwe, knappe collega, storten Isabels liefdesleven en haar fashionistacarrière met donderend geraas gelijktijdig ineen.
Schrijver: Holly McQueen
Oorspronkelijke titel: The fabulously fashionable life of IsabelBookbinder
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789044328301
Uitgever: The House of Books
Confetti in bed
Zij droomt van bruisende bruiloften, zielsgelukkige bruiden, knappe bruidegommen. En champagnefonteinen die niet omkieperen. Isabel Bookbinder is assistent weddingplanner.

Wanneer ze per ongeluk een paar bruiden kwijtraakt en haar baan verliest, stort Isabel zich opgewekt en vastberaden op de lancering van haar eigen bedrijfje. Met een popster en een miljonair als haar eerste klanten zien de zaken er rooskleurig uit.

Helaas gaat er bij Isabel meestal niets helemaal volgens plan. Had ze nou toch maar beter naar haar moeder geluisterd.
Schrijver: Holly McQueen
Oorspronkelijke titel: Confetti confidential
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789044336443
Uitgever: The House of Books

Gerelateerde schrijvers