Boekenplank:
Kies

Boeken van Maile Meloy

Meer over Maile Meloy

Genre: Thriller / Spanning

Website: https://www.mailemeloy.com/

Overzicht

  • Blijf rustig - Do not become alarmed
  • Heiligen en huichelaars - Liars and saints

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Blijf rustig
In een opwelling besluiten Liv en Nora met hun gezinnen op een cruise naar de Cariben te gaan. De vakantie begint perfect: iedereen geniet van de luxe op het schip en van het mooie weer.

Maar tijdens een stop in Costa Rica gaat het mis. De mannen gaan golfen, de vrouwen naar het strand met de kinderen. Liv doezelt wat in de zon en Nora flirt met de gids. En opeens zijn de kinderen weg…

Schrijver: Maile Meloy
Oorspronkelijke titel: Do not become alarmed
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789024576944
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Heiligen en huichelaars
De beeldschone Yvette Grenier trouwt in 1945 met Teddy Santerre. Ze zijn niet wat je noemt een doorsnee katholieke familie. Wanneer hun schoolgaande, oudste dochter zwanger blijkt, verzint Yvette een list: ze vertrekt met haar dochter naar Frankrijk en overtuigt de heetgebakerde Teddy ervan dat het kind van haar is, in de vaste overtuiging dat dit een taak is die God haar heeft opgelegd.

De strikte katholieke geboden en het goedbedoelde bedrog, dat hartverscheurende offers maar ook spirituele troost met zich meebrengt, veroorzaken een niet meer te stuiten kettingreactie. Yvette wordt steeds religieuzer en Teddy worstelt met zijn liefde voor zijn losgeslagen kroost.

Schrijver: Maile Meloy
Oorspronkelijke titel: Liars and saints
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789044604412
Uitgever: Prometheus
Gerelateerde schrijvers