Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Mlynowski

Meer over Sarah Mlynowski

Genre: Roman

Geboren: 1977

Canada

Website: http://www.sarahmlynowski.com


Overzicht

  • 3x bellen - Fishbowl
  • Apenkooien! - Monkey business
  • Hey, met mij! - Gimme a call
  • Live op tv - As seen on tv
  • Tien dingen die ik beter niet had kunnen doen - Ten things we did
  • Single jungle - Milkrun

Rachel Weinstein

  1. Beha's en bezemstelen - Bras & broomsticks
  2. Kikkers & tongzoenen - Frogs and french kisses
  3. Spreuken & slaapzakken - Spells & sleeping bags
  4. Feestjes & toverdrankjes - Parties & potions

gedetailleerd overzicht

Overzicht3x bellen
'Het is 3.11 's nachts, en iemand staat popcorn te bakken. Om 3.11 's nachts! Dat is toch niet normaal?' Appartement te duur? Geen probleem. Gewoon een paar huisgenoten zoeken, vriendinnen worden en samen veel lol hebben, toch? Plus de huur delen, natuurlijk . En zo gaan Allie, Jodine en Emma samenwonen. Jammer genoeg is het allemaal niet zo simpel. Want Allie is heel vrolijk maar ook een tíkje onvolwassen, Jodine heeft smetvrees en Emma is wat je noemt een eh... losbol. Al snel werken de dames flink op elkaars zenuwen. Elkaar een beetje uit de weg gaan zou de beste oplossing zijn, en dat valt niet mee als je met z'n drieën op een kluitje woont. Maar moeilijk is nog niet onmogelijk, en lachen kan altijd! * Dit boek is ook uitgebracht onder de titel Viscocktail.
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: Fishbowl
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 978-90-8550-969-1
Uitgever: Mira Books
Apenkooien!
Vier jonge studenten - Kimmy, Russ, Jamie en Layla - beginnen hun studie aan de business-school afdeling van de Universiteit van Connecticut. Kimmy is vooral naar de universiteit gegaan om aantrekkelijke mannen te kunnen versieren. De tweede dag begint ze al wat met Jamie, eigenlijk alleen om Wayne te vergeten, en al gauw ziet ze meer in Russ, een lekker ding, alleen heeft hij een vriendinnetje thuis in Toronto. Maar of Russ het volhoudt om haar trouw te blijven? Layla wil carrière maken en is wat meer op studeren gericht dan de andere drie, maar ook zij heeft haar oog laten vallen op een aantrekkelijke, veelbelovende aspirant echtgenoot. En Jamie? Die heeft een geheim... Het viertal, afwisselend aan het woord, maakt heel wat mee, met seks, in de liefde, met trouw en ontrouw, vriendschappen, en feestjes en zo nu en dan moet er toch ook naar colleges worden gegaan en gestudeerd worden.
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: Monkey business
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-347-9715-5
Uitgever: Red Dress Ink
Hey, met mij!
Devi zit in het laatste jaar van de middelbare school. Haar relatie met Bryan is na drie jaar stuk gelopen en ze is er helemaal kapot van. Ze weet niet hoe haar leven verder moet. Op een dag loopt ze door het winkelcentrum. Per ongeluk laat ze daar haar telefoon in de fontein vallen. Als ze de telefoon uit het water heeft gehaald, is deze niet kapot, integendeel: ze kan haar jongere ik bellen! Nu kan ze haar jongere ik ervan overtuigen geen relatie met Bryan te beginnen. Haar jongere ik volgt haar adviezen: alles wordt anders.
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: Gimme a call
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-475-0378-1
Uitgever: Unieboek
Live op tv
Iedereen verklaart Sunny Langstein voor gek als ze naar New York verhuist. Wie geeft er op zijn vierentwintigste nu een veelbelovende carrière, te gekke vrienden en een hip autootje op om te gaan samenwonen??? Maar Steve is geweldig, de seks is fantastisch, en New York is de stad waar hét gebeurt. Dus slaat ze alle goedbedoelde adviezen in de wind en gaat ze het grote avontuur tegemoet. Alsof dat allemaal niet al opwindend genoeg is, wordt ze ook nog eens gevraagd voor een nieuw tv-programma, een echte realityshow! En het enige dat ze ervoor hoeft te doen, is op zaterdagavond uitgaan met drie andere meiden en doen wat alle singles doen als ze gaan stappen: drinken, dansen, lol maken en versieren. Natuurlijk doet ze mee - wie wil er nu niet beroemd worden? En dat ze eigenlijk niet zo heel erg single meer is, hoeft toch zeker niemand te weten!
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: As seen on tv
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 90-347-9702-3
Uitgever: Red Dress Ink
Tien dingen die ik beter niet had kunnen doen
Feesten tot in de ochtend, marshmallows als ontbijt en niet opstaan als je daar geen zin in hebt. Zo ziet het nieuwe leven van de 16-jarige April eruit. Nu haar vader voor zijn werk naar Cleveland is verhuisd, woont April tot het eind van het schooljaar bij haar vriendin Vi. Officieel onder toezicht van Vi's moeder, maar die is op tournee. Alleen heeft April dát niet aan haar ouders verteld. Lang leve de vrijheid in een huis vol jongens en een roze hottub in de tuin! Of niet? En waarom staat Aprils vader ineens op de stoep?
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: Ten things we did
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789026137938
Uitgever: De Fontein


Single jungle
'Yes! Het is de hoogste tijd om van het leven te gaan genieten! Ik vertik het om nog langer zoet thuis te blijven zitten terwijl Jeremy overal de beest uithangt. Ik stort me in het nachtleven. Tientallen knappe, geestige, belachelijk rijke mannen zal ik ontmoeten, die me zullen behangen met juwelen. Allemaal zullen ze rode rozen naar mijn kantoor sturen en in mijn oor fluisteren hoe geweldig ze me vinden terwijl ze mijn rug masseren, die pijn doet van de hele dag achter die stomme rotcomputer zitten. Het leven gaat weer een feest worden! Hoewel, ik kan toch moeilijk in mijn eentje gaan stappen... Mijn hele leven is één doffe ellende. Ik zal die rozen zélf naar mijn kantoor moeten sturen, met een anoniem briefje erbij. En die lieve woordjes zal ik in mijn eigen oor moeten fluisteren. Eerst maar eens aan die bonbons beginnen.'
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: Milkrun
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-347-9692-2
Uitgever: Red Dress Ink

Rachel WeinsteinBeha's en bezemstelen
Stel je voor dat je Rachel bent. Je bent je beste vriendin kwijtgeraakt aan het populaire kliekje op school, je bent nog nooit gezoend en je danskunsten zijn niet om over naar huis te schrijven. Tot overmaat van ramp wil je vader trouwen met het Aanstaand Stiefmonster en dat nog wel op de dag van het belangrijkste feest van het schooljaar. Hopeloze situatie, toch? Misschien niet. Als je op een dag thuiskomt en ontdekt dat zowel je moeder als je zusje heksen zijn en dus magische krachten hebben, gaat er natuurlijk een wereld van mogelijkheden voor je open. Er bestaan immers vast toverformules om al deze problemen de wereld uit te helpen. Maar als die toverformules overwachte gevolgen blijken te hebben, is het heksenwerk om alles weer recht te breien...
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: Bras & broomsticks
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-5000-663-9
Uitgever: Vassallucci
Kikkers & tongzoenen
Rachel heeft eindelijk vrede met het schandalig oneerlijke feit dat haar zusje Miri de magische krachten van hun moeder heeft geërfd en zij niet. Maar nou zit het hele tovergebeuren in een neerwaartse spiraal en begint het compleet uit de hand te lopen. Haar moeder is magicaholic geworden sinds ze aan het daten is. Bij elke date tovert ze zichzelf mooier, slimmer en grappiger... en ze date met tig mannen tegelijk! Miri is verslaafd aan het redden van de wereld, maar vergeet dat ze door al deze nachtelijke escapades geen energie overheeft om op school goed haar best te kunnen doen. En de enige piepkleine liefdesspreuk waar Rachel om heeft gevraagd, gaat op een afschuwelijk pijnlijke manier de mist in. Opeens ligt het lot van alles in Rachels handen; haar familie, de wereld en het supergrote, spectaculaire gala op school... Hoe moet ze dat klaarspelen zonder toverkrachten?
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: Frogs and french kisses
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 978-90-00-03750-6
Uitgever: Van Goor
Spreuken & slaapzakken
Rachel, die het steeds heeft moeten redden zonder magische krachten, kan eindelijk eens proeven aan een leven met wat hulp - ze ontwikkelt een magische gave, net als Miri! Dat haar krachten nog niet helemaal werken zoals Rachel wil, vindt ze niet een groot probleem. Ze kijkt nu juist reikhalzend uit naar het zomerkamp, waar ze samen met Miri naartoe gaat. Met magische krachten moet het immers een topzomer worden! Maar natuurlijk gaat niets zoals gepland: eerst heeft Rachel het geweldig naar haar zin tijdens het zomerkamp, maar het onbekende meisje Liana geeft haar een onbehaaglijk gevoel. Als Liana in de buurt is, gaat er ineens van alles mis, vooral tussen Rachel en Miri en tussen Rachel en Raf, van wie Rachel nog steeds heimelijk de kriebels krijgt. De spreuken die Rachel probeert toe te passen, werken niet helemaal zoals gedacht...
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: Spells & sleeping bags
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-475-0200-5
Uitgever: Van Goor
Feestjes & toverdrankjes
Alweer het vierde deel van de magische hitserie over de jonge heksenzusjes Rachel en Miri. Met humor en treffend taalgebruik slaagt Sarah Mlynowski er steeds weer in typische tiener-problemen aan de orde te stellen. Luchtig, zelfrelativerend en verrassend. Echt een aanrader - dit boek zal van elke jonge vrouw een lezer maken!
Schrijver: Sarah Mlynowski
Oorspronkelijke titel: Parties & potions
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-475-0785-7
Uitgever: Unieboek

Gerelateerde schrijvers