Boekenplank:
Kies

Boeken van Anita Nauta

Anita Nauta studeerde Nederlandse taal- en letterkunde, werkt als technisch schrijver/redacteur, heeft een passie voor boeken en speelt graag met woorden. Zeker van haar zaak is haar debuutroman.


Meer over Anita Nauta

Genre: Roman

Geboren: 1965

Geboorteland: Nederland


Overzicht

Zeker van haar zaak

Amber verkoopt vintage kleding en heeft helemaal geen tijd voor de liefde. Tot een onverwachte bezoeker alles op zijn kop zet...

Amber zet zich met hart en ziel in voor haar vintagewinkel in de Oude Stad van Alkmaar. In haar knusse boetiek verkoopt ze de prachtigste kleding en accessoires, maar ondanks haar inspanningen verlopen de zaken moeizaam.

Om even uit te waaien en aan haar zorgen te ontsnappen, vertrekt Amber voor een weekend naar Zeeland. Daar loopt ze Vincent tegen het lijf, een stoere man en alleenstaande vader van Merel. Amber voelt zich direct tot hem aangetrokken, maar houdt bewust afstand. Een nieuwe relatie is het laatste wat ze wenst en bovendien gaat al haar aandacht naar de winkel: ze heeft helemaal geen tijd voor de liefde!

Dochter Merel heeft echter heel andere plannen: zij gunt haar vader alle geluk van de wereld en is vastbesloten om het lot een handje te helpen. Durft Amber zich over te geven aan de liefde of gaat ze volledig voor haar zaak?

Schrijver: Anita Nauta
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789059901049
Ebook: 9789402321746
Uitgever: Boekerij