Boekenplank:
Kies

Boeken van Beth O'Leary

Meer over Beth O'Leary

Genre: Roman

Geboren: 1992

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Beth O'Leary


Overzicht

  • De roadtrip - The road trip
  • Drie dates - The no-show
  • Tot snel - The switch
  • Veel liefs - The flatshare

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe roadtrip

Eén auto, vijf mensen, en heel veel bagage...

Addie en haar zus Deb zijn voorbereid op een epic roadtrip van het zuiden van Engeland, waar ze wonen, naar een bruiloft in Schotland. Snacks, playlist, route: alles ligt klaar.

Eén kleine botsing later, en hun Mini heeft opeens drie extra passagiers: Dylan, Addie’s ex-vriend; zijn beste vriend Max, die meer issues heeft dan een gemiddeld weekblad; en de onbekende Rodney, die niemand eigenlijk kent maar die ook een lift naar de bruiloft nodig had.

Wat zal het eerder begeven, de auto of de gespannen vrede tussen de passagiers?

Schrijver: Beth O'Leary
Oorspronkelijke titel: The road trip
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789026157257
Ebook: 9789026157264
Uitgever: De Fontein
Drie dates

Drie vrouwen. Drie dates. Eén verdwenen man...

8.52 uur. Siobhan kijkt uit naar haar ontbijtdate met Joseph. Ze was verrast toen hij het voorstelde, ontbijten op Valentijnsdag betekent toch wel iets... Maar waar is hij dan?

14.43 uur. Miranda hoopt dat haar Valentijnslunch met Carter een teken is dat na vijf maanden hun relatie serieuzer wordt. Maar waarom is hij niet komen opdagen?

18.30 uur. Joseph Carter had Jane beloofd haar nepdate te zijn op een verlovingsfeest op Valentijnsdag. Ze kennen elkaar nog niet lang, maar hun vriendschap lijkt voorzichtig méér te worden dan dat. Tot hij haar laat zitten...

Joseph Carter zou ideaal relatiemateriaal kunnen zijn. Tenminste, als hij ooit komt opdagen...

Schrijver: Beth O'Leary
Oorspronkelijke titel: The no-show
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026162107
Ebook: 9789026162176
Uitgever: De Fontein
Tot snel

Leena is te jong om zo vastgeroest te zitten. Eileen voelt zich te oud om opnieuw te beginnen.

Leena is begin twintig, heeft een uitdagende baan, een vriend die haar steunt, een leuk leven in Londen - maar schijn bedriegt. Als ze op kantoor volledig instort, schrijft haar baas haar twee maanden rust voor. Op zoek naar afleiding van haar eigen problemen besluit ze bij haar oma Eileen te gaan logeren.

Eileen heeft ondertussen zo haar eigen problemen. Ze is 79 jaar, net gescheiden, en bang dat ze te oud is om nog opnieuw te kunnen beginnen. Ze besluit op zoek te gaan naar een nieuwe liefde - maar in het dorp waar ze woont is het aanbod erg klein. Tot Leena met de oplossing komt: in Londen zijn er mannen genoeg, en Leena’s flat staat leeg...

Leena en Eileen wisselen van huis, maar al snel merkt Leena dat het platteland niet alleen maar rust en regelmaat kent, en Eileen ontdekt dat liefde soms een onverwachte vorm aanneemt.

Schrijver: Beth O'Leary
Oorspronkelijke titel: The switch
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789026153075
Ebook: 9789026153082
Uitgever: De Fontein
Veel liefs

Ze wonen samen, maar ze hebben elkaar nog nooit ontmoet...

Tiffy is 27, onverwacht vrijgezel, niet heel rijk en heeft snel een flat nodig. Leon is 27, draait nachtdiensten als verpleger en heeft geld nodig voor een advocaat voor zijn broer, die onschuldig vastzit. De oplossing: ze delen Leons flat. (Of eigenlijk - Leons bed.) Leon slaapt er overdag, als Tiffy op haar werk is, en de rest van de tijd woont Tiffy er. Ze houden zich aan de huisregels, komen elkaar nooit tegen, en deze situatie bevalt hen prima.

Terwijl Tiffy’s ex enge, stalkerachtige trekjes lijkt te vertonen en het hoger beroep van Leons broer niet wil vlotten, begint wat een zakelijke (en vooral tijdelijke!) overeenkomst had moeten zijn langzaam als thuis te voelen. Maar hoeveel kun je écht over iemand weten als je elkaar nog nooit ontmoet hebt...?

Schrijver: Beth O'Leary
Oorspronkelijke titel: The flatshare
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026145926
Ebook: 9789026145933
Uitgever: De Fontein

Gerelateerde schrijvers