Boekenplank:
Kies

Boeken van Ally O'Brien

Ally O'Brien was het pseudoniem van het schrijversduo Brian Freeman (1963) en Ali Gunn (1969 - 2014).

Meer over Ally O'Brien

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Brian Freeman

Geboorteland: Verenigde Staten


West 57

  1. Ploeteren op pumps - The agency
  2. Strijden op stiletto's - The rivals

gedetailleerd overzicht

West 57Ploeteren op pumps
Tess heeft haar hele leven op de rails: ze woont in een geweldig appartement, heeft als agente bij een rechtenagentschap internationaal succes en heeft een fantastische minnaar. Maar nu zit ze in de problemen. Grote problemen!

Wanneer haar baas onder mysterieuze omstandigheden sterft en de dagelijkse leiding van het agentschap wordt overgenomen door haar grootste rivale, brokkelt Tess' wereld langzaam af. Ze staat op het punt de grootste deal uit haar carrière te sluiten, maar lukt het haar om haar nieuwe agentschap, haar liefdesleven en haar geluk veilig te stellen in een wereld vol roddel, achterklap en ambitie?
Schrijver: Ally O'Brien
Oorspronkelijke titel: The agency
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789061124900
Uitgever: Karakter
Strijden op stiletto's
Als legendarisch uitgever Sonny Azah plotseling komt te overlijden, staat zijn dochter Saleema Azah van de ene op de andere dag aan het roer van zijn uitgeverij. West 57 was in zijn beginjaren een toonaangevend literair huis, maar de gloriejaren zijn reeds lang vervlogen. Saleema staat voor de moeilijke keus het levenswerk van haar vader voort te zetten of te verkopen aan de hoogste bieder.

De enige kans op succes ligt in de verschijning van het nieuwe boek van bestsellerauteur King Cooke. Onhandelbaar, niet te vertrouwen en alsof het nog niet erg genoeg is, de belangrijkste auteur uit de stal van Saleema's aartsrivale Tess Drake. Als blijkt dat King Cooke een vuil spelletje heeft gespeeld met Sonny en Saleema haar leven niet meer zeker is, kan ze niets anders dan de handen ineenslaan met Tess, met alle gevolgen van dien...
Schrijver: Ally O'Brien
Oorspronkelijke titel: The rivals
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789061126270
Ebook: 9789045202631
Uitgever: Karakter

Gerelateerde schrijvers