Boekenplank:
Kies

Boeken van Brian Freeman

Zie voor de boeken over Jason Bourne de pagina Jason Bourne Serie of Robert Ludlum.

Meer over Brian Freeman

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Ally O'Brien

Geboren: 1963

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Brian Freeman


Overzicht

  • Brandmerk - The bone house

Jonathan Stride

  1. Verdorven - Immoral
  2. De stripper - Stripped
  3. De stalker - Stalked
  4. De voyeur - The watcher
  5. De kelder - The burying place
  6. Het kille nergens - The cold nowhere
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtBrandmerk
Een jaar geleden verloor Mark Bradley zijn baan als leraar na beschuldigingen van een affaire met een studente. Nu is de zus van de studente dood aangetroffen en Mark ziet zich geconfronteerd met een vijandig stadje.

Hilary Bradley is vastbesloten haar man te beschermen. De enige die ze kan vertrouwen is rechercheur Cab Bolton. Dan komen er feiten aan het licht over het meisje die wijzen in de richting van een andere dader. Wie wil dat Mark gebrandmerkt wordt voor deze gruwelijke moord?
Schrijver: Brian Freeman
Oorspronkelijke titel: The bone house
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789044356892
Ebook: 9789044335835
Uitgever: The House of Books

Jonathan StrideVerdorven
Een beeldschoon tienermeisje verdwijnt. Beklemmende geheimen, verboden verlangens...

In de stad Duluth, Minnesota, is een beeldschoon tienermeisje spoorloos verdwenen. Hoe dieper de politie in Rachels achtergrond en die van haar familie spit, des te meer afschuwelijke geheimen er aan het licht komen.

De media eisen van rechercheur Jonathan Stride dat hij de dader snel te pakken krijgt. Maar volgens Stride, die achtervolgd wordt door een persoonlijk verlies en een mislukte poging de moord op een ander meisje op te lossen, ligt de zaak veel gecompliceerder. Hij raakt al spoedig verstrikt in een web van leugens, dood en wraak...
Schrijver: Brian Freeman
Oorspronkelijke titel: Immoral
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789051089608
Uitgever: The House of Books
De stripper
Het is altijd heet op de Strip in Las Vegas en nu wordt het zelfs nog heter. De stad van de neonreclames wordt opgeschrikt door twee moorden - een beroemdheid is vermoord tijdens een uitspatting met een prostituee, en een jongen is gedood tijdens een nietsontziende overval. Twee moorden zonder motief.

De rechercheurs Jonathan Stride en Serena Dial staan onder druk om deze misdaden buiten de kranten te houden. Maar dit is Las Vegas waar niets lang geheim blijft.

Stride en Serena volgen een spoor van seks en wraak dat leidt naar een seriemoordenaar. Als ze de waarheid niet op tijd aan het licht kunnen brengen, zou die wel eens voor altijd begraven kunnen worden in de puinhopen van het oogverblindende, perverse verleden van Sin City...
Schrijver: Brian Freeman
Oorspronkelijke titel: Stripped
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789044319156
Uitgever: The House of Books
De stalker
Wanneer rechercheur Maggie Bei op een winternacht een dodelijke misdaad rapporteert, wéét inspecteur Jonathan Stride dat zij in de problemen zit. Maggie verbergt een verschrikkelijk geheim. En haar zwijgen wordt steeds verdachter.

Maggie is niet de enige die geheimen heeft. Een jonge vrouw, die dol was op bizarre seksuele spelletjes, is verdwenen. Ze heeft een cryptische boodschap achtergelaten: 'Ik weet wie het is'.

Stride probeert een web van geweld en voyeurisme te ontsluieren, maar iemand is bereid moorden te plegen om dat te verbergen. Samen met zijn geliefde, politieagente Serena Dial, jaagt Stride op een chanteur die alle smerige geheimen van de stad kent. Zelfs die van Maggie...
Schrijver: Brian Freeman
Oorspronkelijke titel: Stalked
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044321388
Uitgever: The House of Books
De voyeur
Al dertig jaar wordt inspecteur Jonathan Stride achtervolgd door één moord. In 1977 is de zus van zijn vriendin op wrede wijze doodgeslagen. Stride kwam oog in oog met de verdachte... en liet de man ontsnappen.

Als de schrijfster Tish Verdure een boek wil wijden aan de tientallen jaren oude moord, voelt Stride er weinig voor de zaak te heropenen. Maar Tish heeft nieuwe bewijzen die schokkende vragen oproepen over het optreden van de politie... en zelfs over Strides eigen vrouw.

Het nieuwe onderzoek schrikt iemand af die ervoor wil zorgen dat hun geheimen verborgen blijven. Stride zet de jacht in op een voyeur die de sleutel heeft tot de oplossing van twee meedogenloze moorden. Hoog boven de wateren van Lake Superior wordt Stride geconfronteerd met zijn ergste angsten - en de waarheid over het verleden...
Schrijver: Brian Freeman
Oorspronkelijke titel: The watcher
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044323931
Uitgever: The House of Books
De kelder
Een kind is verdwenen. Drie vrouwen zijn ontvoerd. De klok tikt door...

In het rustige stadje Grand Rapids, Minnesota, verdwijnt een baby uit een landhuis aan een meer. Is het kind ontvoerd of verbergt haar vader een verschrikkelijk geheim? Diezelfde nacht stuit een jonge politievrouw op een gruwelijke misdaad. Nu wil een sadistische moordenaar een dodelijk spel met haar spelen.

Rechercheur Jonathan Stride en zijn team zullen snel moeten handelen om het kind te redden en de nietsontziende moordenaar te stoppen. Met iedere wending in het onderzoek raakt Stride meer verstrikt in een web van bedrog en hartstocht. Maar de grootste obstakels zijn misschien wel de mensen die hij probeert te helpen. Hoe ver zal een wanhopige moeder gaan om haar baby te redden? En hoe ver zal een wanhopige politieagente gaan om zichzélf te redden?
Schrijver: Brian Freeman
Oorspronkelijke titel: The burying place
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789044356885
Ebook: 9789044338218
Uitgever: The House of Books


Het kille nergens
Jonathan Stride wordt bij een zaak betrokken als hij een jonge vrouw in zijn huis vindt die bescherming bij hem zoekt. Haar verschijning leidt hem terug naar een dramatische avond waarop een dubbele moord een klein meisje ouderloos achterlaat. De ware toedracht achter dit familiedrama blijkt veel verder te gaan dan Jonathan destijds heeft kunnen overzien.

Als zijn partner Marty erachter komt dat zij een belangrijke schakel is in deze zaak, kan Jonathan alleen maar hopen dat hij op tijd bij Cathy is om haar te kunnen redden van haar naderende ondergang.
Schrijver: Brian Freeman
Oorspronkelijke titel: The cold nowhere
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789044340426
Ebook: 9789044340433
Uitgever: The House of Books