Boekenplank:
Kies

Boeken van Tasmina Perry

Meer over Tasmina Perry

Genre: Roman

Pseudoniem (van): J.L. Butler, Mia James

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Tasmina Perry


Overzicht

  • De glamour code - Daddy's girls
  • De miljoenenjacht - Guilty pleasures
  • Golddiggers - Gold diggers

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe glamour code
De vier zussen Serena, Cate, Camilla en Venetia zijn opgegroeid in een wereld waarin alles te koop is - behalve liefde dan. En al helemaal niet de liefde van hun vader. Lord Oswald Balcons grootste plezier was het treiteren en afbekken van zijn dochters. Nu is hij dood: gestorven na een val van het dak van zijn landhuis.

De vier zussen staan in het middelpunt van de belangstelling in de glitterwereld van glossy magazines, showbizz en internationaal design: ze zijn tenslotte de Balconfamilie. Er wordt dan ook meteen over gespeculeerd of het wel een ongeluk was. Maar wat er achter gesloten deuren is gebeurd, onzichtbaar voor de paparazzi, weten alleen de vier zussen...
Schrijver: Tasmina Perry
Oorspronkelijke titel: Daddy's girls
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789024559398
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
De miljoenenjacht
De strijd om de erfenis is losgebarsten...

Als Saul Milford sterft, ontstaat er een felle familiestrijd om de nalatenschap van zijn prestigieuze bedrijf in luxeartikelen.

Cassandra, Sauls nichtje, hoofdredacteur van modeglossy Rive, dacht dat ze alles zou erven. Maar er blijken meer kapers op de kust te zijn...

Bijvoorbeeld haar nichtje Emma, ooit vertrokken naar Amerika. En Roger, Sauls broer, met zijn veeleisende vrouw. Ook Sauls zus Julia, die een duister geheim met zich meedraagt, meldt zich voor de erfenis. En niet te vergeten neef Tom, de playboy met zijn geldverslindende levensstijl.

Het spel om de miljoenen is losgebarsten...
Schrijver: Tasmina Perry
Oorspronkelijke titel: Guilty pleasures
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789021802909
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Golddiggers
Adam Gold is de George Clooney van de zakenwereld - hij is sexy, single en heeft miljoenen op de bank. De ideale man voor drie Londense golddiggers!

  • Nummer een, Karin, is succesvol als badmode-ontwerpster. Ze is de meest geziene vrouw in de jetset van Londen. Adam zou perfect bij haar passen.
  • De tweede, de jonge Erin, krijgt toevallig de baan als Adams assistent. In zijn wereld van geld en macht verdwijnt haar naïviteit als sneeuw voor de zon.
  • Ten derde is er Molly, een voormalig fotomodel met een dure drugshobby. Ze ziet Adam als laatste kans om haar glamoureuze levensstijl te kunnen voortzetten.

Drie vrouwen die voor niets terugdeinzen om de man van hun dromen te veroveren.
Schrijver: Tasmina Perry
Oorspronkelijke titel: Gold diggers
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789021801452
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Gerelateerde schrijvers