Boekenplank:
Kies

Boeken van Tilly Bagshawe

Tilly Bagshawe is journalist en schrijver. Ze is de zus van Louise Bagshawe.

Meer over Tilly Bagshawe

Genre: Roman

Geboren: 1973

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Tilly Bagshawe


Overzicht

  • Bemind - Adored
  • Passie - Showdown
  • Perfect - Flawless
  • Roomservice - Do not disturb
  • Schandalig - Scandalous

gedetailleerd overzicht

OverzichtBemind
Steenrijk, mooi en slim: Siena McMahon lijkt voor het geluk geboren. Maar als jongste telg uit een befaamd Hollywood-geslacht, weet ze als geen ander dat schijn bedriegt. Haar familie wordt niet bijeengehouden door liefde, maar door berekening, hebzucht en blinde ambitie.

De komst van intrigante Caroline Berkeley legt de ontwrichte familiebanden uiteindelijk pijnlijk bloot. Midden in een hevige familiecrisis wordt Siena, die niets liever wil dan op eigen kracht een Hollywoodster worden, naar een Engelse kostschool gestuurd. Zo ver van huis lijkt het voorgoed onmogelijk om haar grootste wens te realiseren. Afwijzingen en zelfs verraad maken haar echter vastbeslotener dan ooit: ze moet en zal haar droom waar maken.

Maar tot welke prijs? Wie kan ze nog vertrouwen? Zal het Siena ondanks alle tegenwerking lukken haar eigen weg naar de top te vinden?
Schrijver: Tilly Bagshawe
Oorspronkelijke titel: Adored
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789022547212
Uitgever: Boekerij
Passie
Milly Lockwood Groves heeft het helemaal gehad met de paardenfokkerij van haar ouders. Ze droomt er nog altijd van om jockey te worden, maar nadat ze door een val in het ziekenhuis belandde, heeft haar vader haar verboden wedstrijden te rijden. Sindsdien bestaat Milly's leven uit kookcursussen volgen en het zoveelste debutantenbal in Londen bijwonen.

Maar de komst van de Amerikaanse Bobby Cameron brengt hier verandering in. Milly valt als een blok voor de knappe, blonde paardentrainer. Als hij haar dan ook nog vraagt om een jaar op zijn ranch in Californië te komen werken, hoeft ze niet lang na te denken...
Schrijver: Tilly Bagshawe
Oorspronkelijke titel: Showdown
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789022547182
Uitgever: Boekerij
Perfect
Scarlett Drummond Murray heeft het goed voor elkaar. Haar boetiek in Londen, waar ze haar zelfgemaakte juwelen verkoopt, loopt geweldig.

De beeldschone Scarlett is vastbesloten het te gaan maken in de internationale diamantwereld. Dat betekent dat ze haar mannetje moet staan in een wereld vol hebzucht en corruptie, waarmee ze zich de ergernis van juwelenhandelaar Brogan O' Donnell op de hals haalt.

Iedereen lijkt bereid om alles op te offeren voor die ene perfecte, unieke diamant. Zal Scarlett ook haar principes opzij zetten om de top te bereiken, of kan ze de verleiding weerstaan?
Schrijver: Tilly Bagshawe
Oorspronkelijke titel: Flawless
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022552919
Uitgever: Boekerij
Roomservice
Aan Honor Palmer de zware taak haar familiebedrijf, het luxe Palmer Hotel in de Hamptons, in oude glorie te herstellen. Ooit was dit de meest glamoureuze bestemming op aarde. En Honor moet die reputatie, de glans én de gastenlijst weer zien terug te brengen naar het niveau van vroeger. Maar er is een concurrent opgestaan, Lucas Ruiz, en die heeft grootse plannen...

Terwijl Honor en Lucas de strijd aangaan om zo veel mogelijk rich and famous people naar hun hotel te lokken, komen de bewoners van de Hamptons ogen en oren te kort... Chantage, schandalen, overspel en keiharde strijd zijn aan de orde van de dag achter de vijfsterrenfaçades.
Schrijver: Tilly Bagshawe
Oorspronkelijke titel: Do not disturb
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789022551493
Uitgever: Boekerij
Schandalig
Als Sasha Miller wordt toegelaten aan de universiteit van Cambridge komt er een droom voor haar uit. Ze bezwijkt daar echter voor de leugenachtige charmes van haar studiecoördinator Theo Dexter en blijft bedrogen achter, vernederd en met een gebroken hart. Ze vertrekt naar de Verenigde Staten om haar leven weer op te bouwen. Jaren later verlaat Sasha Harvard Business School met maar één doel: de ondergang van de nu beroemde professor Dexter.

Intussen wordt ook Dexters veelgeplaagde vrouw Theresa ingeruild voor een knapper, jonger exemplaar. Op een avond staat Sasha voor haar deur. Ze wil tegen elke prijs wraak nemen op Theo Dexter; en als Theresa haar wil helpen, graag. De man die met deze twee wraakzuchtige vrouwen te maken krijgt, kan maar beter een goede schuilplaats zoeken!
Schrijver: Tilly Bagshawe
Oorspronkelijke titel: Scandalous
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789022559086
Uitgever: Boekerij