Boekenplank:
Kies
  • Home
  • P
  • Piergiorgio Pulixi

Boeken van Piergiorgio Pulixi

Piergiorgio Pulixi is geboren en getogen op Sardinië waar hij zich heeft ontwikkeld tot een van de interessantste stemmen in het thrillergenre, met belangrijke prijzen op zijn naam. Zijn thrillers wortelen allemaal stevig in de duistere folklore en legendes van Sardinië.

Meer over Piergiorgio Pulixi

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1982

Geboorteland: Italië


Overzicht

Het eiland van de zielen

Rechercheurs Mara Rais en Eva Croce zijn niet blij als ze worden overgeplaatst naar de nieuw opgerichte eenheid voor onopgeloste misdaden in Cagliari, Sardinië. De een is geboren en getogen Sardijns, niet op haar mondje gevallen en hiermee al regelmatig in de problemen gekomen. De ander, een Milanese specialist in rituele moorden, staat privé voor een aantal uitdagingen en werd in Milaan geschorst.

Het kantoor: een stoffige kelder vol oude dossiers. Aan de zijde van de twee rechercheurs: de terminaal zieke inspecteur Moreno Barrali. Zijn laatste wens is om een oude zaak op te lossen. Jaren geleden, op de Dag van de Doden, werden twee vrouwen op brute wijze vermoord in de buurt van de fonteintempels. Rituele moorden, denkt Moreno Barrali. Maar zijn superieuren geloven niet in zijn theorie.

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

Schrijver: Piergiorgio Pulixi
Oorspronkelijke titel: L'isola delle anime
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789400517226
Ebook: 9789044936568
Uitgever: Bruna

Gerelateerde schrijvers