Boekenplank:
Kies

Boeken van Spencer Quinn

Meer over Spencer Quinn

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1947

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Spencer Quinn


Chet & Bernie

  1. Luie hond - Dog on it
  2. Ondankbare hond - Thereby hangs a tail

gedetailleerd overzicht

Chet & BernieLuie hond
Maak kennis met Chet en Bernie. Privédetective Bernie en voormalig politiehond Chet. Bijna politiehond, in alle eerlijkheid. Chet zakte voor zijn examen na een onfortuinlijk incident. Heel precies weet Chet het ook niet meer, want hij was namelijk even afgeleid, maar het had iets met bloed te maken. Hoe dan ook, dat was vroeger.

Nu werken Chet en Bernie voor zichzelf. En detectivehond zijn is het leukste wat Chet kan bedenken. Nou ja, een oude hotdog vinden onder de barbecue is ook fantastisch. Of met je kop uit het raam op de snelweg...

Je moet maar zo zien, zolang Chet bij Bernie kan zijn, is hij gelukkig. En al helemaal als ze eindelijk weer eens een goede zaak hebben zoals nu, met een vermist meisje, Russische criminelen en een mooie journaliste.
Schrijver: Spencer Quinn
Oorspronkelijke titel: Dog on it
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789047509974
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Ondankbare hond
Het onnavolgbare duo Chet en Bernie wordt ingehuurd om een zeer kleine, maar ook zeer bijzondere hond te beschermen: Princess, regerend kampioene van vele hondenshows in Amerika. Hun dienstverband duurt echter maar tien minuten - Chet moet weer eens bewijzen dat gehoorzaamheid niet zijn sterkste eigenschap is.

Als Princess en haar steenrijke eigenaar toch worden ontvoerd, zetten Chet en Bernie zichzelf weer terug op de zaak. Of ze nu welkom zijn of niet. De zoektocht naar Princess wordt al snel onheilspellend en levensgevaarlijk als onze helden afreizen naar Californische spooksteden, een verborgen legerbasis en nog veel meer plekken die Chet eigenlijk alweer vergeten is.
Schrijver: Spencer Quinn
Oorspronkelijke titel: Thereby hangs a tail
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789047513087
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Gerelateerde schrijvers