Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Rayner

Meer over Sarah Rayner

Genre: Roman

Website: Sarah Rayner


Overzicht

  • De andere vrouw - The other half
  • Gelijkspel - Getting even
  • Ochtendlicht - One moment, one morning

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe andere vrouw
Chloë en Maggie. Twee vrouwen, dertigers, allebei verliefd op dezelfde man. De een is zijn vrouw en de moeder van zijn kind. De ander is zijn 'coole' minnares en collega. Beiden zijn even intelligent, aantrekkelijk en hartstochtelijk. Ze doen vergelijkbaar werk: Chloë is redactrice van 'Babe', een glossy, Maggie schrijft artikelen. Daar echter houdt alle gelijkenis op, want Maggie en Chloë zijn heel verschillende vrouwen. En allebei willen ze maar één ding: dezelfde man. Natuurlijk, ook aan dit verhaal zitten twee kanten. Om en om lichten Maggie en Chloë hun versie van het verhaal toe. Wie is degene die uiteindelijk als winnaar het strijdperk zal verlaten? En is er wel iemand die zich zonder kleerscheuren uit deze 'ménage à trois' redt?
Schrijver: Sarah Rayner
Oorspronkelijke titel: The other half
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-6305-033-X
Uitgever: De Arbeiderspers
Gelijkspel
Wat doe je als je beste vriendin en collega je op het werk bedriegt? Als zij in het geheim een verhouding zou hebben met een invloedrijke collega? En jij daardoor een promotie aan je neus voorbij ziet gaan? Voor Ivy is er maar één oplossing: wraak! De enige persoon die zij ooit vertrouwde, haar beste vriendin en collega Orianna, heeft volledig afgedaan. Big time! En daar zal ze voor boeten. Ivy start een briljante en dodelijke wraakcampagne. De vraag is alleen of Ivy werkelijk zelf zo onschuldig is als ze zich voordoet? Of heeft zij ook geheimen die het tl-licht niet kunnen verdragen? Gelijkspel, een hedendaagse versie van Othello, speelt zich af in het reclamehart van Londen, Soho, waar de emoties zelfs nog hoger oplopen dan de salarissen. Een verhaal waarin hippe vrouwen, heftige vrijpartijen en hoogverraad elkaar in snel tempo opvolgen.
Schrijver: Sarah Rayner
Oorspronkelijke titel: Getting even
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 90-6305-077-1
Uitgever: De Arbeiderspers
Ochtendlicht
Zoals elke maandagochtend is het druk in de trein. Plotseling is er paniek. Een man krijgt een hartaanval. Helaas komt de hulp te laat; tot verbijstering van de passagiers sterft het slachtoffer. De levens van drie vrouwen veranderen abrupt door deze tragedie. Karen is de geschokte weduwe. Hoe moet zij het haar kinderen vertellen? Haar beste vriendin Anna beseft nu dat ze dringend met haar partner moet praten over zijn drankprobleem. De derde vrouw is Lou, die niet langer de waarheid over haar seksualiteit wil verhullen. De week na die fatale treinreis worden Karen, Anna en Lou elkaars steun en toeverlaat.
Schrijver: Sarah Rayner
Oorspronkelijke titel: One moment, one morning
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-443-2979-7
Uitgever: The House of Books

Gerelateerde schrijvers