Boekenplank:
Kies

Boeken van Conny Regard

Conny Regard (NL) begon als puber al met het schrijven van verhalen. Pas op oudere leeftijd is ze er daadwerkelijk iets mee gaan doen en inmiddels zijn er meerdere boeken van haar hand verschenen.

Meer over Conny Regard

Genres: Roman, Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Constancia Lo Sioe Fon

Geboren: 1963


Overzicht

  • Dubbelspel
  • Gewoon magisch
  • Ik ben nog niet klaar met jou
  • Ik huur een man!
  • Ik ook met jou!
  • Liefde of leugens

gedetailleerd overzicht

OverzichtDubbelspel

Zoveel toeval bestaat niet... Of toch wel? Sasha Lester weet niet wat haar overkomt als haar zus Anoek na bijna zes jaar plotseling voor haar deur staat. Dolgelukkig dat Anoek eindelijk inziet dat een belachelijke ruzie niet tussen zussen mag komen, laat ze haar binnen. Maar als ze de reden van haar komst hoort, weet Sasha dat haar zus na al die jaren geen steek is veranderd.

Anoek heeft haar nodig, maar niet op de manier waar Sasha zo op hoopte. Nee, als ze hoort wat Anoek van haar wil, is Sasha met stomheid geslagen. Anoek wil dat Sasha haar plaats inneemt en met haar vriend mee naar een belangrijke gala-avond gaat. Ze zijn immers een identieke tweeling, dus wat kan er nu fout gaan?

Schrijver: Conny Regard
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789490385477
Ebook: 9789490385576
Uitgever: Pamac
Gewoon magisch

Ze weet dat hij voor haar gemaakt is, maar weet niet wie hij is...

In de nacht van haar drieëntwintigste verjaardag ziet Vlinder in haar droom een man. Meteen weet ze: dit is de liefde van mijn leven. Maar het is moeilijk zoeken naar iemand die je niet kent. Vlinder laat zich daar niet door weerhouden en blijft vertrouwen.

En inderdaad komt ze Quinn uiteindelijk op het spoor. Er is alleen één probleem: hij is bezet! Het zal Vlinder alles wat ze in zich heeft kosten om hem te overtuigen dat ze écht voor elkaar bestemd zijn... misschien zelfs een beetje magie.

Schrijver: Conny Regard
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401901284
Ebook: 9789401901291
Uitgever: Z&K
Ik ben nog niet klaar met jou

Jasmijn heeft van weinig dingen spijt. Ze heeft wel eens fouten gemaakt, maar ze heeft ook een glansrijke modellencarrière opgebouwd in de VS. Toch maakt het leven van seks, drugs en glamourfeestjes haar niet meer gelukkig. Ze besluit terug te gaan naar Nederland.

Daar wacht het echte leven op haar, denkt ze. Het leven dat ze had kunnen hebben met man Alex en dochtertje Lexi. Maar voor hen heeft de tijd niet stil gestaan en Alex staat op het punt te trouwen met een andere vrouw. Jasmijn besluit alles op alles te zetten om hem daarvan te weerhouden.

Schrijver: Conny Regard
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401900966
Ebook: 9789401900973
Uitgever: Z&K
Ik huur een man!

Ruim een halfjaar heeft Jacky niets van haar ex Allan gehoord, als ze een uitnodiging krijgt voor zijn bruiloft. In een sarcastisch briefje daagt hij haar uit met haar nieuwe, nu eens normale, vriend te komen. Maar waar haal je binnen een paar weken een leuke, normale vriend vandaan?

Dan besluit Jacky een man te huren. Het is toch maar voor een avondje. Maar wat niet de bedoeling was, gebeurt toch: Jacky wordt verliefd op haar nieuwe 'vriend'.

Schrijver: Conny Regard
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789020528527
Ebook: 9789020516937
Uitgever: Westfriesland
Ik ook met jou!

Angel is bepaald geen engel!

Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man. Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat zo te houden. Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken.

Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten. Ze besluit hem een lesje te leren... op z'n Italiaans!

Schrijver: Conny Regard
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401904964
Ebook: 9789401904971
Uitgever: Z&K


Liefde of leugens

Mariska en Sam zijn dolgelukkig samen: een mooi huis, leuke vrienden en allebei een goede baan. Het enige wolkje aan de stralende lucht is misschien dat zij nog steeds geen kinderen hebben gekregen. Als Sam zich laat testen, blijkt hij onvruchtbaar te zijn. Hoewel dat een teleurstelling is, staat het hun geluk niet in de weg.

Dan komt er een brief van een advocatenkantoor. Sam blijkt een kind bij een ander te hebben! In paniek verstopt Mariska de brief... Als Sam bij toeval de brief vindt, wil hij echter het fijne ervan weten. Hij kan zich de vrouw Gabriëlle Faber niet herinneren. Bovendien is hij onvruchtbaar, toch? Wie is deze geheimzinnige vrouw, die beweert een kind van hem te hebben?

Gabi blijkt overleden te zijn, maar Sam gaat op zoek naar zijn kind. Ondertussen loopt zijn relatie met Mariska steeds stroever. Zij doet alles om Sam bij zich te houden, maar kan zijn zoektocht niet steunen. Dan doet Sam een afschuwelijke ontdekking...

Schrijver: Conny Regard
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789020528343
Ebook: 9789020533477
Uitgever: Westfriesland

Gerelateerde schrijvers