Boekenplank:
Kies

Boeken van Howard Roughan

Meer over Howard Roughan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1966

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Howard Roughan


Overzicht

  • De hoogvlieger - The up and comer
  • De valse belofte - The promise of a lie

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe hoogvlieger
Philip Randall heeft het helemaal gemaakt. Hij is knap, hip en rijk. Hij werkt bij een prestigieus advocatenkantoor in Manhattan, is getrouwd met een vrouw die door haar vader bedolven wordt onder elke denkbare luxe, heeft een loft in Soho en een bloedmooie minnares, Jessica. Er is één nadeel: Jessica is de vrouw van zijn beste vriend, Connor.

Dan duikt er een oude bekende op die Philip achtervolgt. Philip weigert te aanvaarden dat hij deze situatie onmogelijk in zijn voordeel kan keren - hij wordt het middelpunt van een moordzaak. Zal deze veelbelovende carrièrist zijn verdiende loon krijgen?
Schrijver: Howard Roughan
Oorspronkelijke titel: The up and comer
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789041404978
Uitgever: Ambo | Anthos
De valse belofte
De getalenteerde, jonge psycholoog David Remler raakt verstrikt in het leven van één van zijn patiënten, de zeer aantrekkelijke maar berekenende Samantha Kent.

Wanneer Remler 's nachts door haar gebeld wordt en zij een verschrikkelijke daad bekent, aarzelt hij geen moment en snelt door nachtelijk Manhattan om haar bij te staan. Hij beseft direct dat hij hier te nauw bij betrokken is en dat zijn professionele reputatie op het spel staat.

Remler raakt gevangen in een zeer dodelijk spel van list, bedrog en wraak. Maar hoe bewijs je je onschuld als al het bewijs zo waterdicht lijkt te zijn?

Stukje bij beetje worden de contouren van een briljant opgezette zaak duidelijk, en blijkt hoe belangrijk een leugen uit het verleden kan zijn en hoe lang hij je kan achtervolgen.
Schrijver: Howard Roughan
Oorspronkelijke titel: The promise of a lie
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789041408877
Uitgever: Ambo | Anthos

Gerelateerde schrijvers