Boekenplank:
Kies

Boeken van Emma Rous

Emma Rous heeft aan Cambridge gestudeerd en 18 jaar als dierenarts gewerkt voor ze fulltime schrijver werd.

Meer over Emma Rous

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • De tweeling van Summerbourne - The au pair
  • Het geheim van Raven Hall - The perfect guests

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe tweeling van Summerbourne

Seraphine Mayes en haar tweelingbroer zijn geboren en opgegroeid op het Engelse familielandgoed Summerbourne, een schitterend landhuis aan de kust van Norfolk. Vlak na de geboorte vond er een drama plaats: haar moeder stierf en de au pair vluchtte weg.

Sef, nu volwassen, rouwt om de recente dood van haar vader. Haar twee broers komen naar Summerbourne om hun vaders spullen op te ruimen. Dan vindt Sef tussen zijn spullen een familiefoto van haar geboortedag. Op de foto kijkt haar moeder, omringd door haar man en jonge zoon, trots in de camera met één baby op schoot.

Wie van de tweeling is deze baby en wat is er die dag echt gebeurd? Eén persoon kent de waarheid, als Seraphine haar maar kan vinden...

Schrijver: Emma Rous
Oorspronkelijke titel: The au pair
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789024581122
Ebook: 9789024581139
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Het geheim van Raven Hall

Een Engels landhuis herbergt een sinister geheim...

Sadie Langton krijgt een geheime uitnodiging om mee te doen aan een murder mystery event op het landgoed Raven Hall. Het is wel wat apart, maar ze heeft het geld nodig en als ze het prachtige landhuis ziet, denkt ze dat ze niets te verliezen heeft.

Naarmate de dag overgaat in de nacht, begint Sadie te voelen dat er iets niet klopt aan de glamoureuze gasten die aankomen, en terwijl het feest begint, wordt het huiveringwekkend duidelijk dat er een spelletje wordt gespeeld met iedereen... ook met haar. Wie zijn haar medegasten en waarom is zij op Raven Hall?

Schrijver: Emma Rous
Oorspronkelijke titel: The perfect guests
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024593392
Ebook: 9789024593408
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Gerelateerde schrijvers